1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Kandemir: Cumhurbaşkanımız her zaman çiftçinin yanında

Kandemir: Cumhurbaşkanımız her zaman çiftçinin yanında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’e cevap verdi.
CHP’li Şahin’e sorular yönelten Kandemir, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çeşitli desteklerle her zaman çiftçinin yanında olduğunu söyledi.
CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, çiftçinin kullandığı artezyen suya gelen zamma tepki gösterdi. Yapılan zammın çok yüksek olduğuna ifade eden Şahin, Çine’deki çiftçinin kaderine terk edildiğini söyledi.

CHP’li Şahin’in açıklamalarına AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir’den cevap gecikmedi. Yazılı bir açıklama yapan AK Parti Çine İlçe Başkanı Kandemir, şu ifadeleri kullandı: “Sayın Tayfun Şahin kulislerde süfle verip kuklacı başı olacağına cesaret gösterip sahne önüne çıkmana memnun oldum. Sorularımı düşünmen seni istediğin cevaplara götürecektir.
Yüzyıldır yapılmayan, bereketli ovamızın su kaynağı Adnan Menderes Barajı kim tarafından tamamlandı ve hizmete açıldı? 6 bin 680 hektara bir buçuk katrilyonluk kapalı sulama sistemi, ovalardaki toplulaştırma işlemi hangi hükümet tarafından yapıldı? Faizsiz, hibeli krediler mazot gübre destekleriyle çiftçimizin yanında hep kim oldu? 2002 de kaç tane Çine’mizde traktör vardı 2024 de kaç tane çekerli traktör ve tarım aletleri var? Sana bir ipucu Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti.
Şimdilik sana son bir soru, Çine Topçam Sulama Birliği DSİ’ye devredilirken kim ve kimler yönetiyordu, ne kadar borç ile devredildi?”

Kandemir: Cumhurbaşkanımız her zaman çiftçinin yanında
Yorum Yap