“Siyaset karalama kampanyasıyla değil hizmet yarışı ile olur”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, son günlerde rakip partinin kendisi üzerinden yürüttüğü karalama kampanyasını sert sözlerle eleştirdi.

Başkan Kıvrak, “Siyaset hizmet yarışı ile olur karalama, iftira ve çamur atarak siyaset yapılmaz” sözleriyle adeta rüzgâr olup esti.

Başkan Mehmet Kıvrak’ın, göreve geldiği günden bugüne dek sadece kendisini ve Çine’ye yapacağı hizmetleri konuşarak, vatandaşların ayağına gidip dertlerine derman olarak geçirdiği seçim sürecini, rakipleri karalama kampanyaları ile devam ettiriyor. Bu durumu eleştiren Başkan Kıvrak, rakip partinin 2019 yılından bu yana aday olması için kendisine edata yalvardığını belirterek, şöyle konuştu:

“BİRİLERİ GİBİ YAZLIKTA KEYİF ÇATMADIM VATANDAŞLARIMIN

DÜĞÜNLERİNDE DE CENAZELERİNDE DE YANLARINDA OLDUM”

 “Bir önceki seçim döneminde de bu dönemde de aday olmam için ayağıma geldiniz. Ama ben hizmet ettiğim partimden teklifleriniz için vazgeçmedim. Halk istediği için aday oldum. Çünkü ben de bilirdim yazlıklarda keyif çatmasını, ama yazın hemşehrilerimin düğünlerine cemiyetlerine gittim, cenazelerinde de en mutlu günlerinde de yanlarında oldum. Birileri gibi Adıyaman’a gitmedim, Çine’mden de vazgeçmedim. Vatandaşlarımız da beni böylelikle sevdi bağrına bastı. Kazanacak aday olarak gördükleri için tekliflerde bulunanlar şimdi ne değişti de çamur atıyor. Ben aynı Mehmet Kıvrak’ım. Onları da sizlere havale ediyorum. Sandık başında gereken cevabı onlara Çine halkı verecek.”

1-3

Image 1 of 14

“Siyaset karalama kampanyasıyla değil hizmet yarışı ile olur”