“Aydın’ın ve Çine’nin kayıp yıllarını hep birlikte telafi edeceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Efeler Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı sonrası Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın ilk durağı memleketi ve baba ocağı Çine oldu. AK Parti Çine İlçe Binası önünde coşkulu bir şekilde partiler tarafında karşılana Savaş, “Aydın’ın ve Çine’nin kayıp yılları hep birlikte telafi edeceğiz” dedi.

Savaş’a, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, MKYK Üyesi Umut Tuncer, AK Parti Aydın eski Milletvekilleri Mehmet Erdem, Ahmet Rıza Acar, Semiha Öyüş, Ali Gültekin Kılınç ve partiler eşlik etti.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “31 Mart Çine’nin değişiminin başlangıç günü olacak. Geri kalmışlığa son vereceğiz. Ak belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.

“ÇİNE’DE SAĞIN BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK İSTİYORUZ”

Çine için büyük bir hayali olduğunu söyleyen AK Pati Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “İnşallah bu hayalimizi gerçekleştireceğiz. Sizlerden rica ediyorum, bizim hayalimiz inanın, inancımıza ortak olun. Cumhur Başkanımı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile Aydın’da Mustafa Savaş abimin desteği ile Çine’de de bizim belediye başkanlığımızda güçlü bir hizmetle güçlü bir belediye oluşturmak istiyoruz. Şuanda bu yemeği yapmak için büyün malzemelerimiz elimizde. Bütün ustalarımız yerinde. Sadece bu yemeğe tuz katmak ve karıştırmanız kalıyor. Lütfen sizin de bu çorbada tuzunuz bulunsun. Hep birlikte dertlenelim, hep birlikte Çine’yi alalım. Burada dedelerimiz, dayılarımız ve amcalarımızın mirası var. Çine’de sağın bayrağını dalgalandırmak istiyoruz” diye konuştu.

“AYDIN’IN VE ÇİNE’NİN KAYIP YILLARINI HEP BİRLİKTE TELAFİ EDECEĞİZ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Belediyecilik anlamında Aydın ve ilçelerinde kayıp yıllar var. 22 yıllık süreçte Çine’ye önemli yatırımlar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Ali kardeşimiz ile birlikte güzel işler yapacağız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ali kardeşimin emrinde olacağım. Bana hep sahip çıktınız. Sizlerden Allah razı olsun. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da sizlere hizmet etmek istiyorum. Aydın ve Çine’nin kayıp yılları var. Hep birlikte telafi edeceğiz. Çine’nin rüzgârından, suyunda ve etinden faydalanıldı ama hak ettiği hizmeti maalesef alamadı. Çine’de kentsel dönüşüme de ihtiyaç var. Üç kattan fazla imar vermiyorlar. Küçük olsun bizim olsun anlayışı var. Büyük olsun hepimizin olsun. Engin Tetik kardeşimi tebrik etmek istiyorum. Bu çorbada benim de tuzum olsun dedi. Burada güzel hizmetler verdi. Engin kardeşim bizim yanımızda, ben de onun yanındayım” dedi.

CHP’Lİ KILIŞCI AK PARİYE GEÇTİ

Öte yanda yapılan konuşmaların ardından uzun yıllar CHP’de siyaset yapmış Veli Kılışcı ve İyi Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı Ali Gök, AK Parti’ye geçti. Kılışçı’nın rozetini AK Parti eski Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, Gök’ün rozetini ise AK Parti eski Aydın Milletvekili Ahmet Rıza Acar taktı.

“EĞİLSEYDİM ÇOK KAPIDAN GEÇERDİM”

Evciler Mahallesi’nde yaşadığını söyleyen Veli Kılışcı, “20 yıldır Evciler Spor Kulübü’nün başkanlığı görevini yürüttüm. 30 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nde bayrak salladım. Siyaseti rahmetli Ekrem Erol’dan öğrendim. Söylediği söz şuydu. ‘Evladım siyaset gönül alma sanatıdır. İnsanlara küsmeyeceksin darılmayacaksın.’ Beni AK Parti’ye getiren kişi de İlçe Başkanı Burhan Kandemir’dir. Benim buraya gelmem doğanın kanununa ayrı. Eğilseydim çok kapıdan geçerdim. İyi bir siyasetçi Burhan başkanım. Bana bir laf söyledi. Bende kırmadım. Çorbada tuzum olsun. Çine ve mahallemizin hizmete ihtiyacı var. Onun için geldim. Amatörde kadroya girmek isterken Şampiyonlar Ligi’ne geldim. Burada kadroya değil, gönlünüze girmeye geldim. Kabul ederseniz hoş bulduk derim” dedi.

DSC_0554

Image 1 of 24

 

 

“Aydın’ın ve Çine’nin kayıp yıllarını hep birlikte telafi edeceğiz”