Kandemir: Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP’li Tayfun Şahin’in hayal gördüğünü belirterek, “Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış” dedi.

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in yerel seçim sonuçları ile ilgili açıklamasına, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir yanıt verdi. Başkan Kandemir, ilçenin en az 15 yılının heba edildiğini ve halkın çok net bir şekilde bunu gördüğü belirterek bu yılların hesabını da sandıkta soracağını ifade etti.

“ADAYINIZ ÇİPAŞ’TAKİ BAŞKANLIK GÖREVİNDEN NEDEN KAÇTI”

Çine’nin sadece yıllarının değil, tüm kaynaklarının da yok edildiğini, ilçe halkının net olarak gördüğünü ve artık dillendirmeye başladığını dikkat çeken Başkan Burhan Kandemir, “Biz sürekli halkın içinde ve onların dertlerine çözüm, ilçenin geleceği için beklentilerini konuşuyoruz. İlçenin sorunlarından uzak kalan CHP’li Tayfun Şahin, oturduğu yerden matematik hesabı yapmaya kalkmış. Tabi ki aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış. Sayın Şahin sen matematik yapacaksan, mesleği muhasebecilik olup da hesabın içinden çıkamayan Belediye Başkan Adayınız çözemediği ÇİPAŞ’ın daha ne kadar zarar etmemesi gerektiğine kafa yor. Adayınız Mehmet Kıvrak, ÇİPAŞ’taki başkanlık görevinden neden kaçtı ve orada döndürdüğüz dolabın hızını, alacağınız oy sanmışsın” diye konuştu. 

ARTIK KÜÇÜK HESAPLARINIZI DEĞİL, İLÇENİN ALACAĞI BÜYÜK HİZMETLERİ KONUŞACAĞIZ “

Vizyon sahibi ve ilçenin sorunlarına çözüm üretecek Başkan Adayı Ali Dinçer ile Çine’nin kurtuluşuna imza atacaklarını dile getiren Başkan Kandemir, “İlçemizi AK Belediyecilik ile tanıştıracak olan Başkan Adayımız Ali Dinçer ve bizler, adeta köye döndürdüğünüz ilçemizi kalkındırmak için hazırız. Artık Çine’nin hizmete, yatırıma ihtiyacı var. Biran önce örnek bir ilçe olması için bizler hazırız, Çine halkı da bunun farkında. Artık küçük hesaplarınızı değil, ilçenin alacağı büyük hizmetleri konuşacağız. Bunu 1 Nisan sabahı gel sana da anlatalım” ifadelerini kullandı.

Kandemir: Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış