Başkan Kıvrak’tan bayan sporculara ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Çine’yi hentbol branşında başarıyla temsil edecek Çine Madranspor Kulübü bayan hentbol takımının antrenmanını ziyaret ederek, top hediye etti.

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2023-2024 Sezonu Hentbol Yıldız Bayanlar Grup Müsabakası Aydın Grubu’nda 25 lisanslı sporcusuyla mücadele Çine Madranspor Kulübü Bayan Hentbol Takımı’nı ziyaret etti.

Bayan Hentbol Takımı’nın 20 Ocak Cumartesi günü Mimar Sinan Spor Salonu’nda Aydın Yurdum Spor Kulübü’ne karşı oynayacağı maç öncesi yaptığı antrenmanı ziyaret eden Başkan Mehmet Kıvrak, sporcularla bir araya geldi.

“SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Burada oyuncularla bir süre sohbet eden Başkan Kıvrak, sporun her dalının önemli olduğunu belirterek, “İnşallah takımımız elde ettiği başarılarla Çine’mizin adını hentbol branşında da duyuracak. Eminim Çine halkımız sporcularımıza sahip çıkarak takımımızın yanında olacaktır. Teknik heyetimize ve sporcularımıza çıktıları bu zorlu yolda başarılar diliyorum. Çine Belediyesi olarak sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Mehmet Kıvrak’ın ziyaretinin kendilerine büyük motivasyon olduğunu kaydeden sporcularla teknik heyet ziyareti ve desteği için Başkan Kıvrak’a teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, oyunculara antrenman topu hediye etti.

Başkan Kıvrak’tan bayan sporculara ziyaret