Cumhuriyet etkinlikleri Petek Dinçöz konseriyle taçlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılını ilçede gerçekleştirdiği coşkulu bir programla kutladı. Çine Belediyesi’nin düzenlediği temel atma, toplu açılış ve Petek Dinçöz konseriyle, Çine halkı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanını doyasıya yaşadı. 

Vatandaşların huzurunda ilçede gerçekleştirdiği yatırımları paylaşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine halkına verdiği sözü tuttu. Evciler Düğün Salonu ve Soğancılar Mahallesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli atıldı; Kahraman Mahallesi Düğün Salonu, Doktor Ethem Ayhan Parkı, Dutlu Çeşme, Mehmet Çetin Köprüsü ve 29 Ekim Parkı hizmete açıldı.  İlçenin 7 farklı noktasında hizmete girecek olan yatırımlar, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel toplu açılış ve temel atma törenleriyle çevrimiçi bağlantı ile dev ekranlara yansıtılarak canlı olarak gerçekleştirildi. Çine Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde toplanan coşkulu Çine halkı, ellerinde Türk Bayrakları ile mili marşlar ve şarkılarla bu tarihi ana şahitlik etti.

“ATATÜRK’Ü ANMADAN CUMHURİYETİMİZİ KUTLAYAMAYIZ”

Programda konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Cumhuriyet tarihinde ilçemizin önemi büyük. Kurtuluş Savaşı öncesinde Kuvayi Milliye Hareketi ilçemizden başladı ve sonrasında cumhuriyetimizin temelleri atıldı. Bazı yerlerde sadece cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olarak anılıyor. Ancak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını anmadan, şükranla, minnetle özlemle anmadan cumhuriyetin yaşını kutlayamayız. Tüm Çineliler adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran, minnet ve özlemle anıyorum.” dedi. 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin,  CHP Çine İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Çine Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, Çine Belediyesi Meclis Üyeleri, açılışı yapılan merkezlere ismi verilen kişilerin yakınları Nesibe Çetin, Aksel Ayhan, Çine’de görev yapan mahalle muhtarları ve programın sponsorları Çineli İş İnsanları Mutlu Menderes Eşiyok, Bekir Boztaş, Aşkın Altıntaş ve protokol üyeleri ile birlikte kurdele keserek merkezlerin toplu açılışını gerçekleştirdi.

1-2

Image 1 of 25

Cumhuriyet etkinlikleri Petek Dinçöz konseriyle taçlandı