Mehmet Yazgılı parkı yarın açılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine için yeni yaşam alanları oluşturmaya devam eden Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kente yeni bir park daha kazandırıyor.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kentin daha yeşil, temiz ve modern bir görünüme kavuşması için projelerini aralıksız sürdürüyor. Çine Belediyesi ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve 1984-1988 yılları arasında Çine Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Yazgılı’nın adının yaşatılacağı park, 20 Haziran Salı günü saat 18.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

İlçede her ay bir açılış sözünü yerine getiren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Mehmet  Yazgılı Parkı’nın açılışına tüm halkı davet etti. Başkan Dinçer, “Vatandaşlarımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri, nefes alabilecekleri, çocuklarımızın özgürce koşup oynayacağı parklarımızın ve yeşil alanlarımızın sayılarını söz verdiğimiz gibi artırıyoruz. 20 Haziran Salı günü (yarın) saat 18.00’de Cumhuriyet Mahallesi 36. Sokak’ta gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mehmet Yazgılı parkı yarın açılıyor