Dehşet saçan zanlıyı yakalamak için özel ekip oluşturuldu

featured
DERİN DONDURUCUDAKİ CESETLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU DEHŞET SAÇAN ZANLIYI YAKALAMAK İÇİN ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir evde cesetleri parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunan 3’ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cinayet zanlısını yakalamak için İzmir Emniyeti tarafından özel ekip oluşturuldu. Ayrıca dehşet evinde bulunan parçalanmış cesetlerin ise kimliklerinin belli olduğu öğrenildi.

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Adalet Mahallesi 1594/14 Sokaktaki iki katlı bir evde meydana geldi. Evde yaşayan Türkmenistan 3 kadın ve 1 erkek olmak üzere 4 kişiden haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve giren ekipler, parçalanmış halde derin dondurucuya konulmuş 4 kişiye ait ceset buldu. Evde yapılan inceleme sonrası ölenlerin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

KİMLİKLER BELLİ OLDU

Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesetlerin, Türkmenistan uyruklu Gulkamar Hanymova ile kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova adlı kadınlar ile Ruslan Kerimov adlı erkeğe ait olduğu öğrenildi. Cesetlerin tamamen parçalandığı, parçaların kime ait olduğunun DNA testi sonucu belirleneceği öğrenildi. 

ÖZEL EKİP KURULDU

Öte yandan olayla ilgili Türkmenistan uyruklu olduğu öne sürülen katil zanlısını yakalamak için İzmir Emniyeti tarafından özel ekip kuruldu. Katili yakalamak için çemberin daraltıldığı, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü bildirildi. Türkmenistan uyruklu ölen kişilerin, hasta bakım veya çocuk bakıcılığı yaptığı ve haftada bir gün öldürüldükleri bu evde kaldıkları, diğer zamanlar çalıştıkları evde yaşamlarını sürdükleri öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Dehşet saçan zanlıyı yakalamak için özel ekip oluşturuldu