Başkan Dinçer, Karaarslan’ı ağırladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21.Bölge Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret ederek, Kahramanmaraş depremi sonrasında verdiği destekler dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, Sayman Ahmet Tolga Yılmaz’ı makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, şu ifadeleri kullandı: 

“Türkiye Eczacılar Birliği’mizin 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ve 10 ili etkileyen depremler sonrası kurduğu sahra eczanelerinde gönüllü eczacılarımızla depremzedelerimizin yanında olduk. Aydın Eczacı Odası olarak Hatay’da kurduğumuz sahra eczanemize meslektaşımız olan Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer de destekte bulundu. Verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.”

Nazik ziyaretleri için Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan’a teşekkür eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Depremler sonrası tüm Türkiye tek yürek olarak afetzedelerin yanında oldu. Biz de imkanlarımız doğrultusunda depremzedelerimizin yaralarını sarmak için çalıştık. İnşallah bir daha böyle felaketler yaşamayız” ifadelerini kullandı.

Başkan Karaarslan, ziyaret sonunda Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e sahra eczanelerine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Dinçer, Karaarslan’ı ağırladı