Tunka, CHP’nin seçim çalışmalarına katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Evciler Mahallesi sakinleri, genel seçim çalışmaları için ziyarete gelen CHP Çine İlçe Örgütü ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2019 yerel seçimlerinde danışmanlığını yapan Cemil Tunka’yı misafir etti.

13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın da yaptığı miting için gelen Tunka, konaklama içinde Çine’yi tercih etti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in de yakın dostu olan Tunka, Çine Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Cumhuriyet Otelinde konaklamayı tercih etti. Bir grup arkadaşıyla birlikte Çine’ye gelen Tunka, CHP Çine İlçe Başkanlığı’nın Evciler Mahallesine yaptığı seçim ziyaretine katıldı.

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN”

Burada halka hitaben yaptığı konuşmada; “Ekrem İmamoğlu 2019 yerel seçim zaferinin bir benzerini de, birlikte sandıklara sahip çıkarak, çok çalışarak, 14 Mayıs tada yaşayacağız inşallah. Sizlerden tek isteğim sandıkları son dakikaya kadar terk etmeyiniz. Seçimin kazanılmasının en önemli noktası burasıdır. Hak, Hukuk ve Adaletten yoksun bırakılmış, ekonomisi çökertilmiş, insanı mutsuz edilmiş, gençliği sorunlu hale getirilmiş güzel ülkemizin gelecek seçimidir 14 Mayıs seçimi. Azimle çalışarak, ikna ederek ve katılımcılıkla genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapacağız. Buna inancım tamdır. Şimdiden ülkemiz adına hayırlı olsun diyorum’’ İfadelerine kullandı.

no images were found

Tunka, CHP’nin seçim çalışmalarına katıldı