MHP’li yönetici CHP’ye katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel seçimlere az bir zaman kalırken, MHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Taştan partisinden istifa ederek CHP’ye üye olma kararı aldı.

CHP’li Taştan’a parti rozetini Akçaova Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette bizzat CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin takarak tebrik etti.  

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun ile yönetim kurulu üyeleri, CHP Aydın Milletvekili Adayı Ziya Yılmaz ile beraber Akçaova Mahallesi’ndeki pazaryerinde seçim çalışmasında bulundu.  Ziyarette partiye yeni üye olan isimlere rozet takma töreni gerçekleştirilirken, MHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Taştan da CHP’ye geçen isimler arasında yer aldı. Taştan’a rozetini takarak tebrik eden CHP Çine İlçe Başkanı Şahin, partilerine Çine’de her geçen teveccühün katlanarak arttığını kaydetti.

“ÜLKEMİZİN NEFES ALMAYA İHTİYACI VARDIR”

MHP’den istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, ekonomiden kaynaklı sorunlardan duyduğu üzüntüyü paylaşan Taştan, “Memleketimizin yaşadığı başta ekonomik sorunları ve çaresizliği beni çok üzmüştür. Cumhur ittifakının bu ülkeye artık çare olamayacağını ve benim gibi düşünen insanların çoğaldığını görünce artık istifa etmem gerektiğine karar verdim. 14 Mayıs seçimi ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Artık değişim zamanı gelmiştir. Ülkemizin artık nefes almaya ihtiyacı vardır. Cumhurbaşkanlığı için de en doğru isim Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bu yüzden de Cumhuriyet Halk partisi ülkemizin en köklü ve Cumhuriyetin kurucu partisi olarak bundan sonra benim yuvamdır. Bu kararımın herkese örnek olmasını dilerim” dedi.

CHP-ROZET-2

Image 1 of 8

MHP’li yönetici CHP’ye katıldı