“Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün adını kullanarak siyaset yapanlar yanlış arkadaşlar”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sonuçlarının kesinleşmenin ardında AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen Çine’ye geldi. AK Parti Çine İlçe Başkanlığı binasında partililerle bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekilleri, 14 Mayıs’ta Çineli hemşerilerinin ve partililerinin kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Milletvekilleri, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için daha güçlü bir destek vermelerini istedi.

Geçtiğimiz günlerde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in eşi Tuğba Dinçer’in sosyal medyadan paylaşımına eleştiren AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Birde Çine’mizdeki Çine Belediye Başkanımızın eşi sosyal medyadan paylaştıklarını hatırlayın. Ne diyor orada. Atatürk yanlış bir milleti kurtarmıştır. Esas yanlış olan ne biliyormusnuz? Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün adını kullanarak siyaset yapanlar yanlış arkadaşlar” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILINI 29 MAYIS’TA BAŞLATACAĞIZ”

14 Mayıs Pazar günü ülke olarak önemli bir seçime gittiklerini söyleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız 0,5’lik bir puanla yüzde 50’yi geçiremedik. Nasip olursa hep birlikte güçlü bir şekilde sandığa giderek 27 milyon oyumuzu koruyup, üstüne milyonları da ekleyerek Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde 28 Mayıs Pazar günü tekrar 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Çine olarak Cumhurbaşkanı oylarımız artırdık ve partimizin oylarını koruduk. Biz bu yola devam edeceğiz. Türkiye yüzyılını 15 Mayıs’ta değil 29 Mayıs’ta başlatacağız” dedi.

“EN YAKIN RAKİBE 2 MİLYON 500 BİN OY FARK ATTIK”

AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, “Cumhur İttifakı Türkiye Büyük Millet Meclisinde çoğunluğu sağladı. Cumhurbaşkanımız maalesef sistemin azizliğine 50+1’den dolayı ilk defa ikinci tura kalıyor. En yakın rakibin 2 milyon 500 bin oy farkı atmasına rağmen ikinci tura kaldı.  Milletimiz teröre geçit vermedi. 21 yıllık iktidarın da sonra AK Parti üç kişiden fazlasının oyunu alarak iktidarı devam ettirmektedir. Açık farkla Cumhurbaşkanımız yine o koltuğa oturtacağız” diye konuştu.  

“TARİHİ BİR SEÇİM YAŞADIK”

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Üçün kez teşekkür konuşması için Çine’deyim. Her zaman yanımda olduğunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Tarihi bir seçim yaşadık. Türkiye’ye ileri götürmek isteyenlerle Türkiye’ye geri götürmek isteyenlerin bir mücadelesini tanıklık edeceğimiz söylemiştik. 14 Mayıs akşamı aziz milletimiz kazançlı çıktığını hepimiz gördük. Türkiye 100 yılının kapısı aralandı. 28 Mayıs akşamı da Cumhurbaşkanımızı seçerek yolumuza devem edeceğiz” diye konuştu.  

“BUNLAR KİBİR ABİDESİ”

Savaş, “Biz hiçbir ayrım yapmadan milletimize hizmet yapmak için 21 yıldan buyana gayret ediyoruz.  Birileri 14 Mayıs akşamı çıkan tablodan rahatsız oldular. Özellikle deprem bölgesindeki sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Partiye olan destekten rahatsız oluyorlar. Görüyorsunuz yazılanlara çizilenlere ve sosyal medyadan paylaşılanlara. Birde Çine’mizdeki Çine Belediye Başkanımızın eşi sosyal medyadan paylaştıklarını hatırlayın. Ne diyor orada. Atatürk yanlış bir milleti kurtarmıştır. Esas yanlış olan ne biliyormusnuz? Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün adını kullanarak siyaset yapanlar yanlış arkadaşlar. Bu milleti tepeden bakanlar milletin derdi ile dertlenmeyenler yanlış. Bunlar kibir abidesi. Bunlar tepeden bakıyorlar. Bunlar her zaman bu gün kaybettikleri gibi 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta da kaybedecekler bunda sonrada da kaybetmeye devam edecekler. Çineli hemşerilerimin bunları dersini sandıkta verecek. İnsanları dışlayan ve kutuplaştıranları dersini verecek” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, “Cumhuriyet tarihinde ilk defa meclisimizde kadın temsili yetinin en yüksek olduğu bir döneme girdik. Bunu kim yaptı. Elbette ki AK Parti ve güçlü kadrolarının sayesinde kadın temsili yetinin meclisteki en yüksek temsiliyetin dönemine girdik. Önümüzdeki dönemlerde bunun artacağını inanıyorum. Buradan da kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak çalışmalarımızın bu yönde devam ettireceğimin de sözünü vermek istiyorum” diye konuştu.

DSC_0003

Image 1 of 13

“Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün adını kullanarak siyaset yapanlar yanlış arkadaşlar”