Şahin: Demokrasi sınavına tam katılım sağlamamız gerekmektedir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, parti binasında basın toplantısı yaptı. 28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde seçmenleri sandığa davet eden Başkan Şahin, “Tek adam rejiminden kurtulmanın tek yolunun demokrasi sınavına tam katılım sağlamamız gerekmektedir” dedi.

Toplantıya, CHP Aydın Büyükşehir ve Çine Belediye Meclis Üyesi Utku Şahin ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, partililer katıldı.

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçiminde Çine’de iki kulvarda da Millet İttifakı ve CHP olarak birinci olduklarını söyleyen Şahin, Çineli hemşerilerine teşekkür etti.  

Şahin, “10 milyon Suriyeli ve Afganlıya işgal ettirilen vatanımız. Ekonomisi çökertildikten sonra sadaka ekonomisini milletimize dayatan, ama sıkıştığında vatandaşına el açıp İBAN milliyetçiliğine sığınacak kadar aciz kalmış dünyanın gelişen ekonomisi yalanları. Seçimde Devletin bütün imkânlarını taraflı ve sınırsız bir şekilde kullanıp, rakiplerini belden aşağı hakaretlerle, yalanlarla muhatap görmeyi görev edinmiş iktidarın nimetli partisi.  AKP tarafından meclise sokulan Hizbullah.  Memleketin her yerinden ıslak imzalı tutanaklarla örtüşmeyen YSK verileri. Son dört seçimde oyları orantılı bir şekilde düşen ve seçimi birinci turunda kazanamayan 21 yılın tek başına iktidarının taraflı genel başkanı. Seçimin ikinci turunu da kazanamayacaklar. 14 Mayısta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekillerinin seçildiği genel seçimde Çine’de iki kulvarda da Millet İttifakı ve CHP olarak birinci olduk. Bizleri oyları ile destekleyen ve yanımızda olan halkımıza, bütün Çine’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Seçimin ikinci turunda da aynı enerji ve coşkuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sandığa oy kullanmaya gelmiş ve gelememiş bütün vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Ülkemizin geleceğinin oylanacağı, tek adam rejiminden kurtulmanın tek yolunun demokrasi sınavına tam katılım sağlamamız gerekmektedir. Haydi sandıklara sahip çıkalım, vatandaşlık görevimizi yerine getirelim” ifadelerine kullandı.

DSC_9973

Image 1 of 3

Şahin: Demokrasi sınavına tam katılım sağlamamız gerekmektedir