Uzunlar üç koldan hizmet veriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzunlar Süt ve Süt Ürünleri Gıda, Tarım, Hayvancılık, Petrol Ürünleri, Nakliye, Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi, Çine halkına üç koldan hizmet veriyor. Firma, bu yıl içerinde petrol istasyonu devir aldı ve süt toplama merkezi yatırımını hizmete geçirdi.  

2007 yılında yem sektörüne giren Uzunlar, 16 yıldır Çine çiftçisine hizmet veriyor. Çine’ye yeni yatırımlar yapmaya devam eden firma, Çine Cumhuriyet Mahallesi’nde bir petrol istasyonunu devir aldı ve Yolboyu Mahallesi’ne süt toplama merkezi kurdu.

Firmanın yatırımları hakkında bilgi veren Uzunlar Gıda, Tarım, Hayvancılık, Petrol Ürünleri, Nakliye, Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi sahipleri Mehmet ve Kadir Eraslan, “2007 yılından bu yana yem, un ve hayvansal gıda satışı yapıyoruz. Ailecek yaptığımız işimiz yeni nesille, eskilerin ışığında büyümeye devam ediyor. Yem sektöründe 16 yılımızı tamamladık. Güven ve itibar ile büyümeye devam ediyoruz. Firma olarak da üreticilerimizin her zaman yanındayız. Bu yıl içerisinde Cumhuriyet Mahallesi’nde faal olan bir benzin istasyonunun devir aldık. Yolboyu Mahallesi’nde 6 dönümlük bir arazi satın alarak yatırım yaptık. Bunun 2 dönümlük alanını kapattık. 2021 yılında inşaatını bitirdiğimiz süt toplama merkezini hizmete geçirdik. Süt toplama merkezindeki hedefimiz önümüzdeki yıllarda burada topladığımız sütü mamule dönüştürmek ve ulusal firmaların tedarikçiliğini yapmak. Firma olarak yem, petrol ve süt alanında ilçemiz çiftçisine üç koldan hizmet vermenin gururu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Çine’ye yatırım yapmaktan çok mutlu olduklarını belirten Eraslan, şuanda yaklaşık 25 kişiye istihdam sağladıklarını da sözlerine ekledi.

DSC_9293

Image 5 of 5

Uzunlar üç koldan hizmet veriyor

Yorumlar kapalı.