Sektörün öncü ismi Konyalı Hafriyat

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

33 yıldır Çine’de aktif hizmet veren Konyalı Hafriyat, sektöründe emin adımlarla büyüyor. İsmail Örgüt tarafından kurulan Konyalı Hafriyat’a 2015 yılında oğlu Mehmet Örgüt de dahil oldu.

Temel kazma, kuyu kazma, bina yıkımı, zemin iyileştirme, kanalizasyon yapım, çevre düzenlemesi gibi birçok alanda geniş hizmet veren Konyalı Hafriyat, son iki yıldan bu yana da hafriyatın yanı sıra inşaat sektörüne atılarak temel kazmadan bina yapımına kadar hizmet ağını genişletti.

“DENEYİMLİ BİR KADROYA SAHİBİZ”

Konyalı Hafriyat hakkında bilgi veren işletme sahibi Mehmet Örgüt, “Firmamız 1989 yılında babam İsmail Örgüt tarafından Çine’de kuruldu. İlk kurulduğumuzda tek bir makinamız vardı. Her geçen gün kendimizi yenileyerek ve gelişen teknolojiyi de takip ederek firmamızın makine, ekip ve ekipmanlarını genişlettik ve birçok alanda hizmet vermekteyiz” dedi.

“ÇİNE’DE TERCİH EDİLEN BİR FİRMAYIZ”

Bünyelerinde 15 kişiyi de istihdam sağladıklarını belirten Mehmet Örgüt, “İlçemizde yatırım yapan birçok firmanın A’dan Z’ye kadar alanımızla ilgili işlerini yapıyoruz. Deneyimli personel ve ekipmanlar sayesinde ilçede tercih edilen bir firmayız. Bünyemizde, Palet Ekskavatör, Beko Loder Kepçe, Silindir, Greyder, Kamyon, TIR ve Traktör gibi araç ve gereçlerimiz mevcut. Bu ekipmanlarımızla ilçedeki resmi kurumların yanı sıra özel sektörde faaliyet gösteren firmaların işlerini yapıyoruz. Buna örnek verecek olursak Çine’ye yapılan TOKİ evlerin kanalizasyon bağlantı işlerini ve Çine Organize Sanayi Bölgesinde yapılmakta olan fabrikaların altyapı ve çevre düzenleme işlerini yapıyoruz. Ayrıca ilçemizde faaliyet gösteren maden firmaların makine tedarikçiliğini de yapmaktayız.” diye konuştu.

Örgüt, firma olarak gelişen teknolojiyi yakında takip ederek her zaman kendilerini yenilediklerini de sözlerine ekledi.

KONYALI-HAFRIYAT-1

Image 1 of 8

Sektörün öncü ismi Konyalı Hafriyat