Kardeş Mobilya; ‘Biz Üretiyoruz, Biz Satıyoruz’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’de mobilya sektörünün önde gelen firmalarından Kardeş Mobilya, ev, büro ve bahçe mobilyalarının yanı sıra halı ve ev tekstili ürünleriyle hizmet veriyor. Kardeş Mobilya, bayisi olduğu markaların yanı sıra kendi imalatı olan ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.

Çine’nin mobilya firması Kardeş Mobilya, çevre il ve ilçelerden de evlenecek çok sayıda çiftin tercihi oluyor. Müşterilerine bol seçenek sunan Kardeş Mobilya, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla avantajlar sağlıyor.

“Biz Üretiyoruz, Biz Satıyoruz” sloganı ile başladıklarını mobilya imalatında kısa sürede önemli bir yere geldiklerini söyleyen firma sahibi Tarık Özhan, “Bölgede insanların güvenini kazanmış, geçmişi olan bir firma olmanın avantajını daha iyi hizmet ve daha kaliteli ürünlerle müşterimize sunuyoruz. Kendi imalatımızda modüler ve soft grup olarak iki grupta üretim yapıyoruz. Soft grupta Koltuk takımları, kanepeler, köşe takımı gibi ürünler üretiyoruz. Modüler gurupta da yatak odası, yemek odası, genç odası ve ofis mobilyaları üretimi yapıyoruz. Müşterilerimize geniş ürün yelpazesi ile hizmet veriyoruz. Müşterilerimize sağlam ürünler üreterek, uygun fiyata satıyoruz” dedi.

“İSTENEN ÜRÜNÜ TASARLIYOR VE ÜRETİYORUZ”

“Bize gelen müşteri kolay kolay başka yere gitmez. Çünkü müşterimiz bize güveniyor ve aradığını buluyor” diyen Özhan, “Eğer müşterilerimizin hayal ettiği ürün olursa birlikte tasarlıyor, biz üretiyoruz. Yenilikçi bir firmayız ve katı kuralların arkasına sığınmıyoruz. Müşterinin rahatı ve memnuniyetini birinci planda tutuyoruz. Ürünlerin nakliyesi ve teslimi konusunda da son derece titiz davranıyoruz. Hesabını bilen, kaliteli ürünü en uygun fiyata almak isteyen herkesi cazip ödeme koşullarımızdan da yararlanmak üzere mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ DAHA ÇOK KİŞİYİ İSTİHDAM SAĞLAMAK”
Her geçen yıl büyüyerek emin adımlarla yollarına devam ettiklerini söyleyen Tarık Özkan, “Sattığımız ve ürettiğimiz ürünlerin her zaman arkasındayız. Firma olarak kadın istihdamına önem veriyoruz. İmalatımızda 5 kadın personel çalışıyor. Amacımız üretimi artırarak daha çok kişi istihdam etmek” dedi.

DSC_9425

Image 2 of 2

 

Kardeş Mobilya; ‘Biz Üretiyoruz, Biz Satıyoruz’

Yorumlar kapalı.