Ege İnşaat 2023’te yatırımlarını devam edecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaptıkları projeler ve kurdukları ekiple ilçe ekonomisine de büyük katkı sağlayan Ege İnşaat, 2023 yılında da yatırımlarını devam edecek. Firma sahibi İnşaat Mühendisi Ertan Gider, 2021 yılında Cumhuriyet Mahallesi’nde başlattıkları 12 dairelik projenin tamamlandığını ve satışa başladıklarını söyledi.

2023 yılında da Çine’nin farklı notalarında inşaat yapmaya devam edeceklerini ifade eden Ertan Gider, geçtiğimiz günlerde Almanya’da katıldıkları bir fuarda inşaat sektöründe hazır kalıp satın olarak yatırım yapmayı planlıyor.

Gider, inşaatın yanı sıra uzun yıllar önce babası merhum İlhan Gider ve Şeref Sever öncülüğünde Ege Mermer’i kurulduğunu ve burada da yaptıkları yatırımlarla porsenel taşlarla evlerin mutfaklarını güzelleştirdiklerini söyledi. 

2021 yılında Deniz Karaman ile ortak çelik konstrüksiyon işine girdiklerini ifade eden Ertan Gider, firma olarak yenilikleri yakından takip ettiklerini ifade etti.

Kurulduğundan bu yana kalite ve iş disiplininden hiçbir şekilde taviz vermediklerini söyleyen Ertan Gider, Ege İnşaat, Ege Mermer ve çelik konstrüksiyon da aranan firma olduklarını belirtti.  

2023 YILINDA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Her geçen gün firma olarak büyüdüklerini söyleyen Ertan Gider, “2021 yılında Cumhuriyet Mahallesi’nde başlattıkları 12 dairelik projenin tamamlandığını ve satışa başladık. 2023 yılında ilçenin farklı yerlerine yeni inşaatlar yapacağız. İlçenin güzelleşmesi için yatırımlarımız devam ederken bir yandan da gelişen teknolojide yakında takip ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Almaya’da katıldığımız bir fuarda Ege İnşaat bünyesine hazır kalıp almayı karar verdik. Bu hazır kalıbı bünyemizi dahil ederek yaptığımız işlerde biraz daha hızlı olmayı hedefliyoruz” dedi. 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Firma olarak bünyelerinde 50’den fazla kişiyi istihdam sağladıklarını söyleyen Ertan Gider, “İlçemizde faaliyet gösteren maden firmaların tüm yatırım inşaat işlerini yapıyoruz. Bunu sadece Ege İnşaat olarak değil, plastik doğramaları, demircisi, sıva, seramik, elektrikçisi ve marangozuna kadar oluşturduğumuz ekiple bunu başarıyoruz. Bugüne kadar aldığımız işleri kısa süre içinde ekibimizle birlikte gece gündüz çalışarak zamanında teslim ettik. O yüzden biz büyük bir aileyiz” dedi. 

En büyük destekçisinin eşi Mimar Arzu Gider olduğunu belirten Ertan Gider, “Projelerimizin plan ve projeleri eşim Mimar Arzu Gider’e ait. Firma olarak sadece Çine bölgesinde iş yapmıyoruz. Yatağan’da da faaliyet gösteren maden sektörünün işlerini yapıyoruz. Mermer sektöründe de Ege Mermer adı altında ortağım Şeref Sever ve çelik konstrüksiyon da Deniz Karaman ile birlikte müşterilerimize hizmet veriyoruz” diye konuştu.

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ KALİTE”

Ege İnşaat olarak kaliteye çok önem verdiklerini söyleyen Ertan Gider, “Bugüne kadar yaptığımız işlerde kaliteden hiçbir zaman ödün vermedik ve bundan sonra da vermeyeceğiz. Çünkü insanlar ev alırken, geleceğini buraya yatırıyor. Kimisi birikimini veriyor, kimisi de kredi çekerek geleceğini satın aldığı eve bağlıyor. İnsanların geleceğini karartamayız. O yüzden bugüne kadar yaptığımız işin nasıl arkasında durduysak, bundan sonra da aynı şekilde arkasındayız. En büyük prensibimiz müşterilerimizin bedduasını değil, duasını almaktır” dedi.  

Gider, Ar-Ge çalışması yaptıkları farklı bir sektörün olduğunu olumlu sonuçlandığı takdirde hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.

EGE-INSAAT-1

Image 1 of 20

Ege İnşaat 2023’te yatırımlarını devam edecek