Jandarma şüphesinde haklı çıktı 

featured
AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ÇİNE İLÇESİNDEKİ DEVRİYESİ SIRASINDA ŞÜPHELENDİKLERİ 5 KİŞİNİN ÜZERİNDEN BİR MİKTAR UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRDİ. (MURAT UÇKAÇ/AYDIN-İHA) Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Çine ilçesindeki devriyesi sırasında şüphelendikleri 5 kişinin üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Çine ilçesindeki devriyesi sırasında şüphelendikleri 5 kişinin üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. 

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanıcılarına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Edinilen bilgiye göre Çine’nin Doğanyurt Mahallesi Alabanda Antik Kenti mevkiinde devriye esnasında şüphelendikleri Y.B (29), Ö.Ö. (41), C.G. (23), A.Ş. (23) ve C.Ç. (28) isimli şahısları durdurdu. Şüphelilerin yapılan üst aramalarında bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Şüpheliler Ö.Ö ve Y.B ve C.Ç’nin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Şüpheliler ile ilgili adli işlemlerin devam ettiği öğrenildi. 

                   

Jandarma şüphesinde haklı çıktı