Dinçer: Ülkede satılmadık yer bırakmadınız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi’nin Kasım ayı Meclis Toplantısı, Sosyal Tesisler Toplantı Salonu’nda yapıldı. Üç gündem maddesini karara bağlayan meclis, gündem dışı konuşmalarda Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyeleri Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e, soru önergesi verdi.
Soru önergesini meclis üyelerine okuyan Başkan Dinçer, “Bunu ilgili kurumlarımıza sevk edeyim. Bunları çıkartalım. Genelde satış işlerinden sizler daha iyi anlıyorsunuz. Ülkede satılmadık yer bırakmadınız ama yine de biz belediyemizden satılan yerleri çıkarırız hiç merak etmeyin” dedi.

Soru önergesini meclis üyesi Evren Aytepe, Başkan Dinçer’e taktim etti. Başkan Dinçer’e verilen soru önergesinde, “Belediyemize ait taşınmazlardan 25.10.2022 tarihinde ihale ile satışı yapılan taşınmazlardan kaç adet taşınmazın satışı gerçekleşti, yapılan satış işlemlerimden ne kadar gelir elde edildi. 2019 yılından itibaren bugüne kadar belediyemize ait kaç adet taşınmaz satıldı, satılan taşınmazlardan ne kadar gelir elde edildi. 2019 yılından bugüne kadar belediyemiz adına taşınmaz satın alınıp alınmadığı. Belediye başkanlığınca geçen yıl kiralanan yurdun kira sözleşmesinin devam edip etmediği, ediyor ise aylık kira bedelinin ne kadar olduğu, yurdun faal olarak çalışıp çalışmadığı. 2019 yılından bugüne kadar kaç metre kare taş döşeme işleme yapıldığı hususunda tarafımıza yazılı olarak bilgilendirme yapılmasını arz ve talep ederiz” denildi. 

Dinçer: Ülkede satılmadık yer bırakmadınız