Çine Devlet Hastanesi’nde satranç turnuvası heyecanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Devlet Hastanesi yönetimi tarafından yoğun çalışma temposu altında çalışan sağlık çalışanlarının motivasyonunu artırmak, stres ile baş edebilmelerini kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen Satranç Turnuvası’nın açılış hamlesini Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz yaptı.

Sağlık tesislerinde personellerin kurum içi iletişimini güçlendirmek adına yapılan bu tür organizasyonları desteklediklerini ifade eden Aydın İl Sağlık Müdürü, turnuvayı düzenleyen Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Hüseyin Zafer Alkaya ve ekibi olmak üzere turnuvaya katılan tüm personellere teşekkür ederek başarılar diledi.

Aydın İl Sağlık Müdürü daha sonra Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Hüseyin Zafer Alkaya’dan hastanede yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi alarak, Acil Servis, Servisler, Fizik Tedavi merkezini ve poliklinikleri ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Müdürü Açıkgöz’ü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Reha Arsan da eşlik etti.

Personellerle bir araya gelen İl Sağlık Müdürü, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ve çalışmalarında başarılar diledi.

1-2

Image 3 of 3

Çine Devlet Hastanesi’nde satranç turnuvası heyecanı

Yorumlar kapalı.