Çine Masterler Efeler Masterler’i ağırladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Fatih Yıldırım öncülüğünde Şubat ayında kurulan Çine Masterler Takımı, Aydın’ın güçlü ekiplerinden Efeler Masterler Takımını konuk etti. Çekişmeli maç 2-2 berabere bitti.

Geçtiğimiz günlerde Muğla Masterler Takımını konuk eden Çine ekibi, bu kez Efeler’i konuk etti. Çineli futbolseverlerine uzun yıllar başta Madranspor olmak üzere ilçenin çeşitli takımlarında forma giyen Çine Masterler Takımı oyuncuları, Yüksel Yalova Stadı’nda Aydın’ın güçlü ekiplerinden Efeler Masterler Takımı ile çelişmeli ve güzel bir futbol maçı izletti. Müsabakada ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Çine Masterler Takımı, Efeler Masterlerler maçının ikinci yarısında yaptığı değişikliklerle skoru 2-2 ye getirdi. Maç berabere tamamladı.

Takım Kurucusu Fatih Yıldırım, “Öncelikle Efeler Masterler Takımına ilçemize gelip güzel futbol oynadıkları ve seyrettirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Takım arkadaşlarıyla yıllar sonra yine Masterler takımıyla bir ara geldiği için mutlu ve gurur olduğunu söyleyen Yıldırım, “İlçemize renk ve heyecan getirmek için kurulan Masterlar Takımını desteklemeye gelen taraflarımıza teşekkür ediyoruz. Her zaman desteklerini bekliyoruz. Takımın kuruluş aşamasında emeği geçen takım arkadaşlarım başta olmak üzere Topçam Taşımacılık Sahibi Fevzi Türkan’a ve Dinçler Şirketi’nin Müdürü Necati Uyan’a verdikleri katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Çine Masterler Efeler Masterler’i ağırladı