Başkan Kandemir’den halı saha müjdesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlayarak, 11 adet halı saha müjdesini verdi. Gençlerin spor yapmasını önemsediklerini vurgulayan Kandemir, “Bize düşen görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, yönetim kurulu üyesi Onur Uçar ve AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ile Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ve Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan eşliğinde Çine Yüksel Yalova Stadyumunda Kapalı Spor Salonunu spor yapan öğrencileri ziyaret etti. Başkan Kandemir, Çine Yüksel Yalova Stadyumunda Kapalı Spor Salonunda yaklaşık 700 bin liraya tadilat yapılırken, ilçe halkına yakışır bir spor tesisi olduğunu söyledi.

“11 ADET HALI SAHA YAPIMINA BAŞLANDI”

Spor kardeşlik, birlik, beraberliktir diyen AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu ve Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş’ın çalışmalarıyla gençlerimize ve ilçemize spor tesisleri kazandırıyoruz. Kapalı spor salonun yenilenmesi, Gençlik Merkezi ve Atatürk İlkokulu, Dörtköyler Okulu, Mustafa Türkoğlu Ortaokulu, Dutluoluk Mahallesi, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Eskiçine Mahallesi, Gökyaka Mahallesi, Namık Kemal Ortaokulu, Elderesi Mahallesi, Alabayır Mahallesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olmak üzere 11 adet halı sahalarının yapımına başlanmıştır” ifadelerini kullandı.

“GENÇLERİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Kurtuluş Meşalesinin ateşlendiği tarih 19 Mayıs olduğunu vurgulayan Başkan Burhan Kandemir, Yüce Türk Milletinin sonsuza kadar bağımsızlığı için, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna giden yolda, ilk ve en anlamlı adımı oluşturan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihtir 19 Mayıs. Bu önemli günün, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması ülkemizin geleceği ve teminatı olan gençlerimizle bütünleşmemiz, geleceğe emin adımlarla toplumsal faydalarımızı dikkate alarak ve onlarla aynı coşkuyu paylaşarak, geleceğe daha umutla bakmamızı da sağlamaktadır. Kalkınmamızı sağlayacak olan gençlerimizin, bilimde sanatta sporda kısacası her alanda, modern çağın gereklerine uygun olarak, ailesine ve ülkesine yararlı bireyler olarak, yetiştirilmesi en büyük arzumuzdur. Bu minvalde bugünün yetişkinlerine düşen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Bu duygularla, geleceğimizin teminatı ve en büyük umudu olan gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ve Gençlik Haftasını içtenlikle kutluyorum” dedi.

HALI-SAHA-MUJDESI-1

Image 1 of 10

Başkan Kandemir’den halı saha müjdesi