Çiftçiler uyarıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası, Çine İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, son dönemlerde artan ölümlü ve yaralamalı traktör kazalarının önlenmesine yönelik fikir alışverişinde de bulunuldu.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert ile Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Şahin, Trafik Jandarma Komutanı Jandarma Asb. Kd. Bçvş. Memiş Arı ile Uzm. J.V. Kad. Çvş. Savaş Vuruşkan ve Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, bir araya geldi.

Son dönemlerde artan traktör kazaları sonucu meydana gelen can kayıplarının önlenmesi için alınan trafik güvenliği eylem planını açıklayan Trafik Jandarma Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. Memiş Arı, “İçişleri Bakanlığınca trafik kazalarını azaltmak ve meydana gelen kazalarda can ve mal kaybını minimum seviyeye indirmek için 2021-2023 karayolu trafik güvenliği eylem planı ve 2021-2030 Karayolu trafik güvenliği strateji belgesi kapsamında, tarım kesiminde traktörle oluşabilecek kaza ve ölümlerin önüne geçmek amacıyla traktörlerinizde devrilmeye karşı, koruma demiri (rops), dönerli ikaz lambası ve reflektör gibi donanım eksikliklerinizin bulunmaması gerekmektedir” dedi.

Başkan Osman Eşiyok, çiftçileri dikkatli olmasını ve kuralları uymalarını istedi.

Çiftçiler uyarıldı