Ege İnşaat’ın önceliği kalite ve iş disiplini

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege İnşaat’ın sahibi İnşaat Mühendisi Ertan Gider, firmalarının önceliğinin kalite ve iş disiplini olduğunu söyledi. Kendi alanında da yatırımlarını devam eden Ege İnşaat, bu yıl içinde çelik konstrüksiyon işine de girdi.

 

Kurulduğundan bu yana kalite ve iş disiplininden hiçbir şekilde taviz vermediklerini söyleyen Ertan Gider, Ege İnşaat’ın ilçede aranan firmalardan biri olduğunu ifade etti.

 

Yaptıkları projeler ve kurdukları ekiple ilçe ekonomisine de büyük katkı sağladıklarını ifade eden Ertan Gider, Cumhuriyet Mahallesi’nde başlattıkları 12 dairelik projenin de hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Firma olarak bünyelerinde 50’den fazla kişiyi istihdam sağladıklarını söyleyen Ertan Gider, “İlçemizde faaliyet gösteren maden firmaların tüm yatırım inşaat işlerini yapıyoruz. Bunu sadece Ege İnşaat olarak değil, plastik doğramaları, demircisi, elektrikçisi ve marangozuna kadar oluşturduğumuz ekiple bunu başarıyoruz. Bugüne kadar aldığımız işleri kısa süre içinde ekibimizle birlikte gece gündüz çalışarak zamanında teslim ettik. O yüzden biz büyük bir aileyiz” dedi.

 

En büyük destekçisinin eşi Mimar Arzu Gider olduğunu belirten Ertan Gider, “Projelerimizin plan ve projeleri eşim Mimar Arzu Gider’e ait. Firma olarak sadece Çine bölgesinde iş yapmıyoruz. Yatağan’da da faaliyet gösteren maden sektörünün işlerini yapıyoruz. Mermer sektöründe de Ege Mermer adı altında ortağım Şeref Sever ile birlikte müşterilerimize hizmet veriyoruz” diye konuştu.

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ KALİTE”

Ege İnşaat olarak kaliteye çok önem verdiklerini söyleyen Ertan Gider, “Bugüne kadar yaptığımız işlerde kaliteden hiçbir zaman ödün vermedik ve bundan sonra da vermeyeceğiz. Çünkü insanlar ev alırken, geleceğini buraya yatırıyor. Kimisi birikimini veriyor, kimisi de kredi çekerek 5-10 yıllık geleceğini satın aldığı eve bağlıyor. İnsanların geleceğini karartamayız. O yüzden bugüne kadar yaptığımız işin nasıl arkasında durduysak, bundan sonra da aynı şekilde arkasındayız. En büyük prensibimiz müşterilerimizin bedduasını değil, duasını almaktır” dedi.  

 

 

Ege İnşaat’ın önceliği kalite ve iş disiplini