Başkan Oluç: Türk Lirası yüzde 30 değer kazandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, dün akşam Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koruma programı kapsamında Türk Lirasının yüzde 30 değer kazandığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in, çarşıda yarım simit dağıtarak gezmesini de eleştiren Başkan Oluç, yerel seçimlerin üzerinden üç yıl geçtiğini, Çine Belediyesi’nin seçimlerde vatandaşlarına verdiği sözün hangilerini yerine getirdiğini de sordu.

Gündemle ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Başkan Oluç, “Türk Lirasının, döviz kurlarına karşı, piyasa gerçekleri ile uyuşmayan spekülatif yükselmesi karşısında, dün akşam, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra Cumhur Başkanımız tarafından açıklanan Türk Lirasını Koruma programı daha uygulanmaya başlamadan Türk Lirası % 30’lara varan değer kazanmıştır.

“ÜRETEN BİR ÜLKE OLACAĞIZ”

Pandemi başladıktan sonra tüm Dünya ile birlikte Ülkemizde de oluşan enflasyon ve bir takım sıkıntılara rağmen, yapılan anketlerde halen Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakının niçin halen birinci olduğu dün akşamki Bakanlar Kurulu toplantısı ile bir kez daha kanıtlanmıştır. Ülkemizde erken seçim diye tutturanlar şunu unutmasınlar, Genel Başkanımız, Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sayın Doktor Devlet Bahçeli ve Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Allah’ın izni ve halkımızın desteği ile ülkemizi yeni ekonomik model ile uzun vadede, ülkemizi faiz cenneti olmaktan çıkaracaklar, üreten ve kazanan Türkiye ve Türk Milleti olacak. Enflasyon düşecek, üretim artacak ve emeğin, üretimin değeri artacaktır. İhracatımız artacak cari fazla veren ülke olacağız.

“BU ÜLKE HDP DESTEKLİ MİLLET İTTİFAKINA BIRAKILAMAYACAK KADAR KUTSAL BİR ÜLKEDİR”

Kur yükseliyor diye sevinenler, bankalardan Türk Lirası üzerinden kredi alıp yatırımını dolara yapanlar, kandildeki teröristlerin, CHP ve İYİ Partinin halkı sokağa dökmesi gerekiyor talimatına itiraz etmeyenler ve edemeyenler, eline yarım simit alıp pazarda gezenler, erken seçim bekleyenler, Türkiye’nin seçimi 2023 yılı Haziran ayıdır. 2018’de yapılan sandıktan Cumhur İttifakı kazanarak çıkmıştır. Cumhur İttifakı 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakının adayı Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tekrar kazanacaktır. Bu ülke HDP destekli Millet İttifakına bırakılamayacak kadar kutsal bir ülkedir.

“ÇİNE BELEDİYESİ SEÇMENE VERDİĞİ VAATLERİN KAÇ TANESİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR”

CHP İlçe Başkanı Sayın Tayfun Şahin, erken seçim, erken seçim istiyoruz diye ortalıkta geziyor, herhalde milletvekili adayı olacak, sabırsızlığının sebebi bu mu acaba?        

2019 Yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçti. Çine Belediyesi 2019 seçimlerinde, seçmene verdiği vaatlerin kaç tanesini yerine getirmiştir. Seçim zamanında gittikleri yerlere çuvallarını götürdükleri Çine Yeme ne oldu? Akçaova Mezbahası mezbelelik mi oldu? Oraya atılan temel kaçak mıydı? Belediyenin bu temeli devem ettirmeye ekonomik gücü mü yok? Yoksa yapmaya iradesi mi yok? Kahraman Mahallemize seçim öncesi alelacele başlanılan düğün salonu ne oldu? Ne zaman bitirilecek? Çine Belediyesine Köyler’den devredilen Zeytin ağaçlarını Çine Belediyesi kendisi toplayıp, kendi fabrikasında yağ yaparak, ihtiyacı olan ailelerimize dağıtsa olmaz mıydı? Çine Belediyesi Kendisine ait olan arazilere, yonca, mısır, buğday ekerek, ihtiyacı olan ailelerimize dağıtsa olmaz mıydı? Yoksa belediyeye ait yerleri 2’şer dakika ara ile ihale etmek daha mı kolay? 2018 de yapılan sandıktan Cumhur İttifakı kazanarak çıkmıştır. Cumhur İttifakı 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde yine Cumhur İttifakının adayı Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tekrar kazanacaktır. Bu ülke HDP destekli Millet İttifakına bırakılamayacak kadar kutsal bir ülkedir” ifadelerini kullandı.

Başkan Oluç: Türk Lirası yüzde 30 değer kazandı