Bozdemir: Hedefimiz Çine’yi güzelleştirmek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çineli İnşaat’ın genç patronu Tayfun Bozdemir, “Hedefimiz Çine’nin her sokağını güzelleştirmek ve herkesi ev sahibi yapmak” dedi.

2017 yılında Çine’ye gelerek yaptıkları inşaatlarla, ilçenin çehresinin değişiminde önemli rol oynayan Çineli İnşaat, ilçeye yatırım yapmayı devam ediyor.

Pandemi ile birlikte inşaat girdi maliyetlerinde artış olduğunu belirten Tayfun Bozdemir, “Şuanda ev satmakta gerçekten çok zorlanıyoruz. Çünkü ev maliyetlerinde ciddi bir artış oldu. Ama buna rağmen ilçemizde ev yaparak fiyatlarımızı da uygun tutarak herkesi ev ve işyeri sahip yapmak istiyoruz” dedi.

“ÇİNE EKONOMİSİNE CİDDİ KATKIMIZ OLDU”

Dört yıldan bu yana ilçe ekonomisine ciddi katkıları olduğunu belirten Tayfun Bozdemir, “İnşaatlarımızda çalışanların hepsi Çineli. Ayrıca yaptırdığımız işlerin çoğunu Çine’deki firmalara yaptırıyoruz. Bu şekilde ilçede faaliyet gösteren diğer esnaflarımıza katkı sağlıyoruz. İnşallah bu artan maliyetler standart bir hale gelir, bizler de Çine halkına ve esnafına daha çok faydalı oluruz” diye konuştu.

YENİ PROJE 2022’DE

Olumsuz piyasa koşullarına rağmen firma olarak yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Bozdemir, “Soğancılar Mahallemizde 16 daire, Hamitabat Mahallemizde 9 dairelik projemiz devam ediyor. 2022 yılında kısmet olursa Çine merkezinde 65 daireden ve 10 işyeri olacak bir inşaatımız olacak. Bunun resmi işlerini tamamladıktan sonra ilçemize bu güzel projeyi kazandırmak istiyoruz” dedi.

DSC_7629

Image 1 of 3

Bozdemir: Hedefimiz Çine’yi güzelleştirmek