“Bu işte siyasi bir oyun var”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediyesi’nin, Çine Belediyesi Eski Başkanı Celalettin Kocamaz’dan emlak borcunu tahsil etmek içinde gönderdiği bildirge kafalarda soru işareti oluşturdu.

Belediye’nin 16 Nisan’da düzenlediği bildirgeyi Ekim ayında tebliğ etmesine sitem eden Kocamaz, “Bu işte bir siyasi oyun var” dedi.

Çine Belediyesi’nin gönderdiği tebligatıyla 2 bin 73 TL emlak borcu olduğunu öğrendiğini söyleyen Kocamaz, “2013 yılında Hamitabat Mahallesinde bulunan ev ve dükkanımı sattım. 2012 yılında emlak vergi borcum kaldığı için Çine Belediyesi bildiri göndermiş. Çine Belediyesi, 16 Nisan’da benim adıma bir bildirge düzenliyor. Ama bu evrak benim elime 11 Ekim yani bugün elime geçiyor. Burada kasıtlı bir durum var, ya da siyasi bir oyun var. Çünkü Mayıs ayı içerisinde emlak vergisi borcumu ödemeye gittim. Çine Belediyesi yanlış hesaplamasından dolayı benden 800 TL fazla ücret aldı. Durumu fark eden görevli arkadaş bana ulaşarak fazla ödeme aldığını söyledi ve aynı gün akşamında aldığı fazla parayı bana tekrar geriye iade etti. Burada benim 2012 yılında emlak vergi borcum olduğu görünmüyor mu? Ayrıca 16 Nisan’da düzenlenen bir resmi evrak niye bugün elime ulaşıyor. Eylül ayı sonunda yapılandırma vardı. Evrakı yapılandırmadan önce gönderip ben de bu yapılanmadan faydalansam olmaz mıydı?” ifadeleri kullandı.

“Bu işte siyasi bir oyun var”