Çineli pide ustası, Çine köfteli pide yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’de meşhur pide ustası Bilal Eser, çikolatalı pidenin ardından ilçenin markası olan Çine köfteli pide yaptı. Çine köftesi ile pideyi buluşturarak eşsiz bir lezzet ortaya çıkaran Eser, tüm Aydınlıları Çine köfteli pideyi tatmaya davet etti.
Çine Hamitabat Mahallesi’nde 1,5 yıldır hizmet veren Pidem Madran işletme sahibi Bilal Eser, yeni bir lezzet daha ortaya çıkardı. Bir süre önce çikolatalı pide yaparak bir ilke imza atan meşhur pide ustası Eser, bu kez Çine köftesi ile yöresel lezzet pideyi taş fırında buluşturdu. Benzersiz bir lezzete sahip olan Çine köfteli pide, vatandaşların beğenisini kazandı.
YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Çine köfteli pideyi yapan tek işletme olduğunu kaydeden 13 yıllık pide ustası Eser, “Çine yöresine ait olan köftemiz herkes bilir ki meşhurlaşan dev bir lezzettir ve tartışılmaz her kesimden lezzetiyle onay almıştır. Bu bilinmiş ve tanıtımı farklı sunumlarla da yapılmış meşhur Çine köftemizi bizde bir yeni sunum katmak istedik ve demo çalışmalarımız sonucunda en uyumlu odun ateşinde pişmiş Çine Köfteli Pidesi’ni elde ettik. Tamamen yöremize ait olan Çine köftesi ve yöremize yeni tatlar yenilikçi hizmetler sunabilmek ilham kaynağımız oldu. Bizi tercih eden siparişini veren müşterilerimiz onay verdi ve yenilikçi bir lezzet olarak kabul etti. Bu lezzeti denemek isteyenler için de açılış saatimizden kapanış saatimize kadar Çine Köfteli Pidesine sipariş verebilirler. Tüm herkesi Çine köfteli pidemizi tatmaya davet ediyorum” dedi.

Çineli pide ustası, Çine köfteli pide yaptı