Görkemli bir düğünle dünya evine girdiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlilik yolunda ilk adımı Haziran ayında atan Onur Eşiyok ve Avukat Ecehan Erdoğan, görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Eşiyok ve Erdoğan’ın düğünü, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. 

İş İnsanı Yücel ve Elif Eşiyok’un çiftinin oğlu, Enerji Mühendisi Onur Eşiyok ile Aydın’da Esnaf Nazif Erdoğan ve Nurgül Erdoğan’ın kızı Avukat Ecehan Erdoğan evlendi.

Çift için Çine Şeyhler Düğün Salonu’nda balo yapıldı. Baloya, Muğla’nın Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, AK Parti Aydın Eski Milletvekili Rıza Posacı, siyasi parti başkanları, ilçe eşrafı, iş dünyasının öncü isimleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikâhını Çine Belediyesi Nikah Memuru Tuncer Söylemez, Damadın nikah şahitliğini Erşan Et’in sahibi Selçuk Erşan ve İzmir Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Cüneyt Güleş, gelinin şahitliğini Avukat Aslıhan Sevinç Özen ve Avukat Burcu Turanlı Oktay yaptı.

Gecede sahne alan orkestra Eliz Band Grubu, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla davetlileri geç saatlere kadar doyasıya eğlendirdi. 

1-1

Image 1 of 52

Görkemli bir düğünle dünya evine girdiler