1. Haberler
  2. ASAYİŞ
  3. ‘Daha kaç kişinin canı yanacak’

‘Daha kaç kişinin canı yanacak’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından Çine Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın’dan Muğla istikametine seyir halinde olan Oğuz Yılmaz yönetimindeki 34 HED 940 plakalı otomobil, Çine Galericiler Sitesi yanındaki cepten dikkatsiz bir şekilde yola çıkan Ali Mutlu yönetimindeki 09 C 1927 plakalı ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta maddi hasar meydana gelirken can kaybının yaşanmaması büyük bir teselli oldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 34 HED 940 plakalı otomobil içindeki yolcuyu ambulansla Çine Devlet Hastanesine kaldırdı.

‘DAHA KAÇ KİŞİNİN CANI YANACAK’

Öte yandan sık sık aynı yerde kazaların meydana geldiğini söyleyen vatandaşlar, “Maalesef cepten dolayı burada sık sık maddi hasarlı kazalar meydana geliyor. Burada birçok insanın hem maddi hem de manevi olarak zarar görüyor. Buranın acilen bir çözüm bulması gerekiyor. Aksi taktirde ilerleyen zamanlarda can kaybı da yaşanabilir” ifadelerini kullandı. 

KAZA-1

Image 1 of 7

‘Daha kaç kişinin canı yanacak’
Yorum Yap