1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Kıvrak: Ağaçlarımızı sulayalım, doğaya can verelim

Kıvrak: Ağaçlarımızı sulayalım, doğaya can verelim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, yaz aylarının kavurucu sıcaklarının etkisini göstermesiyle birlikte ağaçların ve yeşil alanların korunması için yeni bir duyarlılık çağrısında bulundu. “Ağaçlarımızı Sulayalım, Doğaya Can Verelim” diyerek Çine halkına seslenen Başkan Mehmet Kıvrak, herkesi mahallesindeki ağaçları sulamaya davet etti.
İklim değişikliği ve kuraklıkla mücadele için projeler üretip, ilçedeki yeşil alanların koruması ve sulanması için çalışan Çine Belediyesi’nde Başkan Mehmet Kıvrak, mahallelerdeki ağaçların sağlığını korumak ve yeşil alanları canlı tutmak için belediye ekiplerinin yoğun çaba harcadığını belirtti.  Başkan Mehmet Kıvrak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Yaz aylarının kavurucu sıcaklarıyla birlikte, mahallelerimizdeki ağaçların sağlığını korumak ve yeşil alanlarımızı canlı tutmak için ekiplerimizin yürüttüğü çalışmalara sizler de destek olabilirsiniz. Siz değerli halkımızdan, evlerinizin ve işyerlerinizin önündeki ağaçları, sabah erken saatlerde veya akşam serinliğinde düzenli olarak sulamanızı rica ediyoruz. Unutmayalım ki, bir ağaç binlerce insanın hayatına nefes olur” dedi. Başkan Kıvrak, doğayı korumak ve daha yeşil, sağlıklı bir çevreye sahip olmak için birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekerek, “Duyarlılığınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kıvrak: Ağaçlarımızı sulayalım, doğaya can verelim
Yorum Yap