1. Haberler
  2. MANŞET
  3. Çine’de Pastathane Cafe & Bıstro törenle açıldı

Çine’de Pastathane Cafe & Bıstro törenle açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çineli girişimci Özer Kılınç tarafından Pastathane Cafe & Bıstro Karakollar Mahallesi Eşiyok Suites’te dualar eşliğinde törenle açıldı. 

Açılışa, Çine Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir ve davetliler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, işyerinin Çine’ye hayırlı olmasını temenni etti.
Çine Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden ise, işyeri sahibine maddi ve manevi olarak destekçi olacaklarını ifade etti.
AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, gelişmekte olan Çinemize böyle bir mekan kazandırdıkları için işletme sahibini tebrik etti.
İşletme sahibi Özer Kılınç da, “Çinemize böyle bir mekan kazandırdığımız için mutluyuz. Sektörün yabancısı değiliz. Bu hizmet sektöründe bilgi ve birikimimiz var. Çineli ve yol müşterilerimizi hazırladığımız lezzetli güzel ürünleri buluşturmaktan büyük bir keyif alacağız” dedi.

DSC_0713

Image 1 of 13

Çine’de Pastathane Cafe & Bıstro törenle açıldı