1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Çine MYO’yu ziyaret ettiler

Çine MYO’yu ziyaret ettiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yükseköğretime geçiş sınavları öncesi kampüs tanıtım etkinlikleri kapsamında Murat Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret etti.

Çine MYO’da bulunan gıda laboratuvarı, derslikler ve kampüsü gezen Murat Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine, üniversite hayatı ile ilgili bilgiler de verildi.

Okul Müdürü Funda Orhan, Gıda Teknolojisi Alan Şefi Saadet Ekiz, Meslek Öğretmenleri Ö. Neşe Özen, Canan Atçı ve Binnur Öztürk eşliğinde gerçekleşen ziyarette, Öğr. Gör. Meryem Kübra Satılmış tarafından öğrencilere Unlu Mamuller İşletmesi, Zeytin İşleme İşletmesi ve Süt ve Süt Ürünleri İşletmesini gezdirilerek alet ve ekipmanları hakkında bilgi verildi. İşletmenin işleyişi hakkında bilgiler veren Öğr. Gör. Satılmış, Süt İşleme laboratuvarında öğrencilere uygulamalı olarak peynir üretiminin aşamalarını gösterdi.

Bölümler hakkında detaylı bilgi alarak ilgili bölümlerin laboratuvar ve araştırma merkezlerinde teknik gezi imkânı da bulan öğrenciler, ADÜ fiziki imkânları hakkında fikir edindi. Gezi sırasında keyifli vakit geçirdiklerini belirten liseli öğrenciler, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini tercihleri arasına mutlaka alacaklarını ifade etti. 

CMYO-2

Image 1 of 6

Çine MYO’yu ziyaret ettiler