Başkan Kıvrak mazbatasını aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, mazbatasını alarak “Ben halkımın başkanıyım” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, mazbatasını Çine Hakimi Müjgan Mehtap Coşar tarafıdan, Çine İlçe Seçim Kurulu Müdürü İbrahim Ercan eşliğinde verildi. Başkan’dan sonra 9 Çine Belediye CHP Meclis Üyesi’de mazbatasını alarak göreve başladı.

Mazbata almaya Mehmet Kıvrak ile birlikte CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, parti yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile çok sayıda partililer geldi.

“TÜM HALKIMIN BAŞKANIYIM”

Makam odasında tebrikleri kabul eden Kıvrak, “Hemen işe koyuluyoruz. Şimdi başta ailem olmak üzere bu süreçte bize destek veren hepinize çok teşekkür ediyorum. Bana desteklerinizi esirgemediniz. Ben sizlerin sayesinde bizim Mehmet oldum. İnşallah sizi mahcup etmeyecek ne söz verdiysem hepsini yerine getirmeye çalışacağım. Çine için daha çok çalışacağız. Belediyenin parasını kendi param gibi koruyacağım bunun da sözünü veriyorum. Sizlerin katkısı ile daha iyi daha yaşanabilir bir Çine inşa edeceğiz. Artık seçim bitti, kırgınlıkları küskünlükleri bir kenara bırakacağız. Ben herkesin başkanı olacağım” dedi.

Başkan Mehmet Kıvrak’la beraber yeni dönem CHP’den Belediye Meclis üyeleri; Tuba Dinçer, Timuçin Karabulut, Semra Eroğlu, Ulaş Urhan, İlhan İri, İbrahim Çavdar, Ramazan Kılışçı, Metin Karadağ ve Mustafa Demir.

Başkan Kıvrak mazbatasını aldı