Tuncer: Çineli vatandaşın Kıvrak’la ilgili bir kuşkusu olduğunu düşünmüyorum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak ve ekibi Kaltun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer’i ziyaret etti. Tuncer, “Mehmet kardeşimin belediye başkanlığını en iyi şekilde yürüteceğine kuşkum yok” dedi.

Çine Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay ve belediye meclis üyesi adaylarını, Kaltun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tuncer karşıladı.

“İŞ BİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”
Geçmişteki işbirliğinin bundan sonra devam edeceğine değinen Kıvrak, “Osman Aydın başkanımız Çine’de ilkleri başardı. Organik desteğinin toplantısını gerçekleştirdiğinde herkes karşı çıkmıştı. Sağ olsun kendileri Çine’nin ekonomisine katkı sağlamış oldu. Organik sertifikanın önemi anlaşılınca herkes aldı. Çine için bir öncülük yapmıştı. İnşallah bundan sonra da iş birliğimiz artarak devam edecek. Çine’de bisiklet yolu ve halı saha gibi bazı eksiklerimiz var. Rahmetli başkanımız Salih Dinçer döneminde park, yürüyüş yolu gibi sosyal belediyecilik adına vatandaşımıza bir çok imkan sağlandı. Yeterli mi değil. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“BU BİR HİZMET YARIŞI”
Kaltun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer, “Bu bir yarış, bu yarışta sizler için başkan adayı Mehmet kardeşim için, ülkemiz için, Aydın için, Çine için hayırlısı neyse onun olmasını temenni ederim. Yaklaşık 14-15 yıllık meclis üyesi olarak birebir görev yapmış bir arkadaşımız, belediyenin bütün detaylarını, zorluklarını, dertlerini son derece iyi bilen bir arkadaşımız ki üç dört seçimdir meclise girmeyi hak etmiş. Toplumda kendine yer etmiş, insan ilişkileri son derece iyi olan bir kişi. Hayırlısı ile vatandaşımız nasıl uygun görürse, seçmeye de kıymet verirse Mehmet kardeşimin belediye başkanlığını en iyi şekilde yürüteceğine benim bir kuşkum yok. Çineli vatandaşlarımızın da bir kuşkusu olduğunu düşünmüyorum. Kazanırsa Allah yolunu açık etsin. Kafasında güzel projeleri olan, bu görevi yapabilecek bir arkadaş olarak görüyorum kendisini. Vatandaş hizmet istiyor, sosyalleşmek için yerler istiyor, eskiden arkadaşlıklar vardı şimdi kaybolmuş bunlar. Kavşit yaylası bulunmaz bir nimet, büyük bir imkan veli nimet değerlendirmek gerek. Geçen gün AK Parti’den arkadaşlar da geldi. Onlara da aynı şeyleri söyledim. Sizler de diğer partideki arkadaşlarımız da olsa bu bir hizmet yarışı. Başka bir şey değil, savaş haline getirmenin bir anlamı yok herkes bulunduğu yere hizmet etmek için gelmek istiyor. Meclis üyesi arkadaşlarımıza ve Mehmet arkadaşıma hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

“ÇİNE İÇİN HAYIRLISI OLSUN”
Mehmet Tuncer ise, “Meclis üyelerimize ve Başkan adayımıza hayırlı uğurlu olsun. Her adayın kendine göre projeleri, istekleri var. Bu projeleri gerçekleştirmeye vesile olacak da seçmendir. Geçen seçimler de şahit olduğumuz çok yıpratıcı, çok hoş olmayan diller kullanılıyordu. Bu seçimde ise siyasette rakipler arasında bu dili bu kadar keskin ve sert olmamasından dolayı bir seçmen olarak benim memnun ediyor. Çine gibi bir ilçedeyiz hepimiz. Üç gün beş gün sonra hepimiz birbirimizin yüzüne bakacağız. İnşallah Çine için hayırlısı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Tuncer: Çineli vatandaşın Kıvrak’la ilgili bir kuşkusu olduğunu düşünmüyorum