Çine’de 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü kapsamında Çine’de Kuvayi Milli Şehitlik Anıtında anma programı düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109.yıl dönümü münasebetiyle Çine Kaymakamlığı ve Çine Belediye Başkanlığı tarafından Çine Kuvayı Milliye Müzesi bahçesindeki Çanakkale Şehitler Anıtına çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Feride Raşit Kalkan Ortaokul Müdürü Feriden Özdemir günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Feride Raşit Kalkan Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu şiir korusu ardından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebeti ile ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri ödüllerini taktim etti.

Törene, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Cumhuriyet Başsavcısı Umut Dinçer, Baro Temsilcisi Avukat Aylin Aytepe, İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, İlçe Jandarma Komutanı Memiş Arı, Askerlik Şubesi Başkanı Soner Yılancı, Ak Parti İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, kamu kurum kuruluşların amirleri, oda başkanları, askeri erkan ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

1-1

Image 1 of 10

Çine’de 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı