CHP Adayı Kıvrak Proje ve Meclis Üyeleri lansmanı düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çine Belediye Başkanı ve yeniden aday gösterilen Mehmet Kıvrak, seçimi kazanması halinde hayata geçirmeyi planladığı 18 projeyi ve meclis üyelerini halk gecesi buluşmasında tanıttı.

31 Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçimde CHP’den Çine Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Kıvrak, lansman düzenleyerek seçimi kazanması halinde gerçekleştirmek istediği ve üzerinde çalıştıklarını ifade ettiği 18 projeyi ve meclis üyelerini tanıtımını yaptı.

Proje Lansman gecesi Şehler Düğün Salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşı okunması ile başlayan lansmanın ilk konuşmacı olarak sahneye CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin davet edildi. Lansman tanıtımına CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, muhtarlar, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞAHİN, “YALANINIZI SEVSİNLER, SANDIĞA GÖMECEĞİZ”

‘31 Mart’ı AK Parti’ye bay bay deme günü’ ilan eden Başkan Şahin, “Günlerdir seçim çalışmalarımızı yapıyoruz. Ben bu akşam ki bu kalabalığı gördükten sonra 31 Mart akşamı bu yorgunluğumuzun hiçbir şey olduğun göreceğiz. 1999 yılından Beri Çine’de ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışını getirmişmiş bir Cumhuriyet Halk Partisi var. Sayın Osman Aydın’la başlayan, çok değerli başkanımız rahmetli Enver Salih Dinçer’le devam eden ve bu belediyenin başında dimdik duran Mehmet Kıvrak’la birlikte Çine ‘Sosyal Belediyeciliği’ gördü. Ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler onların morali bozuk. Çünkü bu seçimi kaybedeceklerini gördüler. Çamur atma, yalan siyaset peşindeler. Çok şanslı bir partiyiz ki çok değerli bir Belediye Başkanımız Mehmet Kıvrak var. Toplumda sevilmek, önder olmak, disiplinli, titiz olmak, mesleğini sevmek, her kes tarafından sevilmek, sokakta yürürken 10 kişiden 8’inin selamını alıyorsan bundan büyük gurur yoktur. Aylardır kapısı çalınıyor. Kimler çalıyor AKP’liler. Diyorlar ki; ‘Biz 2024 yılında yapılacak yerel seçimde Belediye Başkan Adayı bulamıyoruz Çine’de’ gerçek bir durum bu. Başkan adayı bulamadılar Mehmet Kıvrak’a ‘gel AK Parti Belediye başkan adayı ol’. Belediye Başkanımız Kıvrak ‘Ben 3 dönem Belediye Meclis Üyesi olarak Çine Belediyesine hizmetimi veriyorum. Tecrübemde var. Belediye Başkanı olursam Cumhuriyet Partisi Belediye Başkan Adayı olurum’ dedi. Şimdi kapısını çalanlar çamur atmaya çalışıyorlar. Yalanınızı sevsinler. Çine’de 31 Mart birlik ve beraberlik günü olacak. Artık AKP iktidarından insanlar bıktı. Onlara bay bay deme günü olacak o gün. Sandığa gömeceğiz. Türkiye’yi ikiye böldüler bendensin sendensin diye. Her türlü ittifakların dağılmasına rağmen Millet İttifakı 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisini birinci parti yapıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin ve Hatay, Bursa başkanlıkları bizim, alıyoruz. Yerel seçim iktidardan temizlenme seçimidir. Vatandaşın seçim umurunda değil, cebinde para yok. AKP’yi her yerden temizleyeceğiz. Söz mü Pazar günü sandığa gömüyoruz onları. Pazartesi günü çok büyük farkla Mehmet Kıvrak’ı Belediye Başkanı yapacağız. Bu işin şakası yok. Bu eziyetin sonu bitecek diğer partilerden istifa ederek bizlere katılan vatandaşlarımız var. Bu destek ve katılımlar sayesinde çığ gibi büyüyoruz. 28 Mart Perşembe günü merkezde Taksi Durağını meydanında saat 11.00’da bir miting gerçekleştireceğiz, hepinizi bekliyoruz. Katılım ve desteklerin dolayı çok çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Şahin’in ardından CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve Süleyman Bülbül konuşmasını gerçekleştirdi. Akabinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Meclis Üyeleri sahneye davet edilerek tanıtıldı. Önceki dönem Çine Belediye Meclis Üyelerine yaptığı çalışmalardan dolayı plaket taktim edilerek teşekkür edildi.

“AYDIN VE İLÇELERDE CHP BAYRAĞI DALGALANACAK”

Çine’de bu iş bitmiş diyen İl Başkanı Saatçı, “11 günümüz kaldı. Çine’de Mehmet Kıvrak, Büyükşehir de Topuklu Efe’mizle birlikte biraz daha çalışacağız. Aydın’da Topuklu Efe’miz ve 17 ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı dalgalanacaktır” dedi.

“CHP BAYRAĞI KIVRAK’LA DALGALANACAK”

Milletvekili Karakoz, “Hem Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde hem Çine Belediyesi’nde hem Türkiye’ye hem de dünyaya örnek projeler yapıyoruz. Nerede sıkıştıysan yardıma CHP’li belediyeler koşuyor. Bundan sonra da CHP’li koşmaya devam edecekler. İnşallah sizin desteklerinizle Aydın Büyükşehir’de Özlem Çerçioğlu ile Çine’de Mehmet Kıvrak ile CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”

Milletvekili Bülbül ise, “Bu projeler çok net Çine’nin projeleri. Ne demiş Mehmet Kıvrak, ‘Çine sanat ve kültürün merkezi olacak’ demiş. Ne güzel demiş. Kendisine şimdiden hayırlı oldum diyorum.” dedi.

“SÖZÜM SÖZ MEHMET KIVRAK SÖZÜ”

Meclis Üyelerinin tanıtımının ardından sahne CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak’a bırakıldı. Kıvrak, “Doğduğum, büyüdüğüm, yuva kurup kök saldığım topraklarda, dürüstlüğümüzle, efendiliğimizle, çalışkanlığımızla gururlu bir yola çıktık. Baba parası yiyerek değil, dişimle, tırnağımla, alın terimle, çok çalışarak buralara geldim. İçinizden sizlerden birisiyim. Cennet Çine’min her köşesinde her taşın altında, her ağacın altında bir anım vardır. Kim olduğumu, nasıl ve ne şartlarda yetiştiğimi bir an olsun unutmadım. Güzel Çine’mizi, güzel insanlarımızı sevgiyle sarmaya devam edeceğim. Kadınıyla, çocuğuyla, genciyle her bir hemşerimin hayatına dokunacağım. Çine’ye borcumu ödemek istiyorum. Toprağımızın bereketini birlikte paylaşmak istiyorum. Herkesin imrenerek baktığı, örnek aldığı, mutlu olduğu bir Çine için meclis üyesi adayı arkadaşlarımla çok çalışacağız. Gelecek dönemde her kesime hitap eden projelerimizle Çine’mizin hak ettiği, layık olduğu günlere kavuşturacağız. Sözüm söz Mehmet Kıvrak sözü. Tüm katılımcı hemşerilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MEHMET KIVRAK’IN PROJELERİ

Başkan Kıvrak, 31 Mart yerel seçiminde seçildiğinde hayata geçireceği 18 projesi; Asfalt üretim tesisi, Pazaryeri ve otopark, Kreş ve anaokulu projesi, Gezici çocuk otobüsü, Toplu konut projesi, Cumhuriyet Oteli’ne ek hamam, sauna ve fitness salonu, İşletmelere güneş enerjisi desteği sağlayarak Çine enerji kooperatifi, Cumhuriyet kültür merkezi, Kitap kafe, Çine üretici kooperatifi, Biyogaz enerji tesisi, Çine yeni sanayi sitesi projesi, Kalabak sosyal yaşam alanları, Yeşil kuşak 3’üncü etap projesi, Sokak hayvanları doğal yaşam ve bakım merkezi açacaklarını ve kentsel iyileştirme ve kentsel dönüşüm, Esnaf buluşmaları ve Kültür-sanat ve spor kenti Çine ve her alanda daha yaşanabilir bir Çine. 

1-2

Image 1 of 19

 

CHP Adayı Kıvrak Proje ve Meclis Üyeleri lansmanı düzenledi