Başkan Kıvrak’tan Akçaova’da miting gibi ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Akçaova Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından Türk bayrakları, meşaleler ve çiçeklerle karşılandı. Halkın yoğun katılımı ve ilgisiyle ziyaret, mitinge dönüştü.

Her akşam başka bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam eden Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ın dün akşamki adresi Akçaova Mahallesi oldu. Akçaova halkının coşku ve heyecanla karşıladığı Başkan Kıvrak, her kesimi ilgilendiren projelerini paylaştı. Kendisini heyecanla dinleyen kalabalığa seslenen Başkan Kıvrak, Akçaova’ya yeni yeşil alanlar, kazandıracağını belirtti.

Daha önce Akçaova’da Rahmetli Çine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yavaş’ın adının verildiği parkın düzenlenerek yeniden kullanıma sunulduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan Mehmet Kıvrak, “İlçemize ve mahallemize parklar kazandırdık. Kazandırmaya devam ediyoruz. Daha önceki ziyaretlerimizde bizden park talebi olmuştu. Parkımızın yapımına başladık. En kısa sürede tamamlayacağız” diye konuştu.

Kreşten, pazar yerine, kültür merkezinden, esnaf ve üreticilere desteğe kadar toplumun her kesimini ilgilendiren projelerinden bahseden Başkan Kıvrak, Akçaova’ya en iyi hizmeti verebilmek için çalışacaklarını belirtti.

1-5

Image 1 of 9

Başkan Kıvrak’tan Akçaova’da miting gibi ziyaret