“Çine’mizi muhasebeci titizliğiyle yönetiyoruz, yönetmeye devam edeceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, daha modern daha yaşanılabilir bir Çine için ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Mesaisinin büyük bir bölümünü halkın içinde halktan biri olarak geçiren Başkan Mehmet Kıvrak, Çine ekonomisine büyük katkılar sağlayan firmaların temsilcileri ve çalışanlarıyla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Firmaların işleyişi hakkında yetkililerden bilgiler alan Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, işçilerle bir araya gelerek Çine için yapacağı işleri, atacağı adımları kendileriyle paylaşıyor.
Yoğun programının ardından halkın arasına karışan Başkan Kıvrak, mahalle ziyaretlerine aksatmadan devam ediyor. Gündüz Çaltı Mahallesi’ndeki ziyaretlerine devam eden Başkan Mehmet Kıvrak, akşam da Bölüntü ve Soğukoluk Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.
Gittiği tüm yerlerde büyük coşku ve heyecanla karşılanan Mehmet Kıvrak’ı mahalle sakinleri çiçek ve çikolatalarla karşıladı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenip istek ve önerilerini dinleyen Başkan Kıvrak, 27 yıldır serbest muhasabeci ve mali müşavir olarak çalıştığını belirterek, “Bizler mesleğimiz gereği az konuşur, çok çalışırız. Çine’mizi muhasebeci titizliğiyle yönetiyoruz, yönetmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

“Çine’mizi muhasebeci titizliğiyle yönetiyoruz, yönetmeye devam edeceğiz”