Savaş adaylığını açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Çine Hamitabat Mahallesinde yaşayan Ercan Savaş, muhtar adaylığını açıkladı.

Hamitabat Mahallesinin sorunlarını iyi bildiğini ve mahalle halkının desteği ile göreve gelmesi durumunda yapacaklarını anlatan Savaş, “Muhtarlığa bırakılan Resmi Kurumlardan gelen evraklar aynı gün içerisinde bizzat sizlere ulaştıracağım. Evde bulunmamanız durumunda kargolardan gelen paketleriniz ve evraklarınız muhtarlığa bırakmaları durumumda teslim alınarak sizlere teslimatı yapacağım. Mahallemizde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımızın elektrik, su faturaları talepleri doğrultusunda yatırmalarında yardımcı olacağım. Mahallemizin en büyük eksikliği olan Sağlık Ocağı eksikliğinin giderilmesi için gerekli kurum ve kuruluşlarla iletişim içerisinde bulunularak en büyük eksikliğin giderilmesi sağlayacağım. Mahallemizde bulunan Mutaflardan gelen dere yatağının 2 yerine Madran İçme Suyu Çeşmesi yapımı sağlayacağım. Mahallemizin sokaklarında bulunan Turunç ağaçlarının Çine Belediyesinden izin alınarak aşılanıp limon, mandalina ve portakal ağacına dönüştürülecek. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile işbirliği içinde çalışılarak mahallemizde yardıma ihtiyacı olan ailelerimizin SYDV ile irtibatlarında yardımcı olacağım. Mahalle halkımın 7/24 emrinde olacağım” dedi.                

ERCAN SAVAŞ KİMDİR?

1970 Aydın’da dünyaya gelen Savaş,  İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitim hayatımı tamamladıktan sonra 1989 yılında kendi işyeri olan meşrubat bayinde ticaret hayatına atıldı. 2003 yılında kargo şirketinde işe başlayan Savaş, emekli olduktan sonra kargo şirketinden ayrıldı.

Savaş, evli ve bir çocuk babası.

                                                                      

Savaş adaylığını açıkladı