“Oy istemeye gelirken hangi yüzle geleceksiniz?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çineli vatandaşlar, uzun yıllardan bu yana mahalle arasındaki yolların bakım ve onarımı yapılmadığı, toprak yolların parke taşı döşenmediği için Çine Belediyesinden muzdarip. Her yağmur yağdığında yollar toprak yol olduğu için çocuklar çamur içinde okula gelip gitmeye devam ediyor.

Çine Evciler Mahallesi Çanakantenleri yanı olarak bilinen mevkiinde yaşayan vatandaşların çocukları okula çamurun içinde gelip gitmeye devam ediyor. Bu mevkiide yaşayan vatandaşlar, sorun giderilmediği için isyan etti.

Vatandaşlardan Sinan Durmuş, her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı manzara ile karşılaştıkları için sosyal medya hesabında yetkililere sitem ederek, “Hayırlı cumalar değerli Çineliler. Bu yol okul yolu. Bu yol 2024 senesinde çile yolu. Hanginizin çocuğu bu yoldan okula gelip gider soruyorum size. Sayın Çineliler. Çocuklara bot mu alalım çizme mi? Yada bir adet kayık mı alalım. Şimdi gelelim asıl konuya sosyal medya platformu olan facebooka çıkıp demeç veren sayın CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun beye soruyorum? Çalışıyoruz diyorsunuz bu sizin iddianız peki çalışıyormusunuz soruyorum? Sayın İlçe başkanım oy istemeye gelirken bu mahalleye hangi yüz ve sıfata dayalı geleceksiniz. Sayın Çine Belediyesi bu yoldan okula giden çocuklardan özür dileyecekmisiniz soruyorum cevap verin. Çalıştığını iddia eden Çine Belediyesine selam olsun” ifadelerini kullandı. 

1-2

Image 1 of 3

“Oy istemeye gelirken hangi yüzle geleceksiniz?”