Başkan Kıvrak’tan Çerçioğlu’na teşekkür

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Çine’de gerçekleştirilecek çalışmaları, ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç’la birlikte inceleyen Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, “İlçemize olan destekleri, Çine’mizin gelişimine sağladığı katkılar ve gerçekleştirdiği çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hakan Olgaç ile birlikte Evciler Mahallesi’nde gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları öncesinde incelemelerde bulundu. Buradaki alt yapı çalışmalarının ilerleme durumu hakkında bilgi alan Başkan Mehmet Kıvrak, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilçenin altyapısının daha modern hale getirildiğini söyledi.  

ASKİ EKİPLERİ GÜÇLÜ ALTYAPI İÇİN ÇALIŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışarak ilçenin altyapısını da güçlendirdiklerini belirten Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, “Evciler Mahallesi’nde ASKİ’nin daha önce yaptığı ve yapacağı altyapı çalışmalarını inceledik. ASKİ ekiplerimiz daha önce burada çalışma gerçekleştirdi. ASKİ Genel Müdürümüz Hakan Olgaç’la yapılacak çalışmalar hususunda fikir alışverişinde bulunduk. Bu çalışmalarla birlikte Çine’nin altyapısı daha dayanıklı, modern ve sağlıklı hale gelecek” dedi.  

BAŞKAN KIVRAK’TAN ÇİNE’NİN GELİŞİMİNE SAĞLADIĞI KATKILAR İÇİN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

“İlçemize olan destekleri, Çine’nin gelişimine sağladığı katkılar ve gerçekleştirdiği çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” diyen Başkan Mehmet Kıvrak, Çine halkına daha iyi bir yaşam standardı sunabilmek adına Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte daha yaşanabilir ve modern bir Çine için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.

DSC_0031

Image 1 of 4

Başkan Kıvrak’tan Çerçioğlu’na teşekkür