Başkan Kıvrak, memur personeli sevindirecek sözleşmeyi imzaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ile Tüm Yerel Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Bozkurt arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesi çerçevesinde Çine Belediyesi’nde görevli memur ve sözleşmeli memurların sosyal ve mali haklarında önemli iyileştirmeler yapıldı. Tüm Yerel Sen Başkanı Mehmet Bozkurt ve Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, toplu iş sözleşmesinin iki taraf için de olumlu bir şekilde neticelenmesinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Toplu iş sözleşmesi hakkında açıklamalarda bulunan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, şunları söyledi:

“Ülkemizin ekonomik olarak kötü günlerden geçtiği bugünlerde Çine Belediyesi olarak çalışanlarımızı bir nebze de olsa koruyabilmek ve refahlarını sağlamak için önemli bir adım attık. Memur personellerimizin enflasyon ve hayat pahalılığı altında ezilmesini önlemek için imzaladığımız toplu iş sözleşmesi çalışanlarımızın lehine oldu.”

“Çine Belediyesi olarak emekçilerimizin her zaman yanında ve en büyük destekçisiyiz” diyen Başkan Mehmet Kıvrak, sözleşmenin tüm memur personellere hayırlı uğurlu olmasını dileğinde bulundu.

Başkan Kıvrak, memur personeli sevindirecek sözleşmeyi imzaladı