Başkan Kıvrak, bayan kuaförleriyle buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçede hizmet veren bayan kuaförleriyle bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinleyip Çine için yapılacak hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana mesaisinin büyük bir çoğunluğunu esnaf ve vatandaş buluşmalarına ayıran Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, son olarak bayan kuaförlerini kahvaltıda ağırladı. Çine Belediyesi Cumhuriyet Oteli’nde gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Kıvrak, ilçenin yönetiminde ortak akıl ve karşılıklı görüş alışverişinin önemine vurgu yaparak katılan herkese teşekkür etti.

“FİKİRLERİNİZ BİZE IŞIK TUTACAK”

Kuaförlerin meslekleri gereği her zaman halkla iç içe olduğuna dikkati çeken Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, “Sizlerin mesleğiniz gereği, yaşadığı zorluklar karşısında gösterdiği azim, kararlılık ve fedakârlıkla hayallerini gerçeğe dönüştüren aynı zamanda çevrelerini güzelleştiren, çileyi, sıkıntıyı ya da sevinci bizlere göre daha ayrıcalıklı yaşayan bayan vatandaşlarımızla aramızda birer köprü görevi üstlenerek bize önemli birer kılavuz olacağınızı düşünüyorum. Bu nedenle sizlerle bir araya gelerek şehrimizin temel sorunlarına çözüm bulmak, gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak, çevre konularında duyarlı, daha yeşil, refah seviyesi yüksek ve daha modern bir Çine için neler yapabileceğimizi istişare etmek istedim. Fikirleriniz Çine’miz için çıktığımız bu yolda bizlere ışık tutacak. Siz insanları güzelleştiriyorsunuz, biz de önerilerinizle Çine’mizi güzelleştireceğiz” diye konuştu.

Çineli bayan kuaförleri, kendileriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Kıvrak’a teşekkür ederek, Çine’nin değişimi ve gelişimi için her zaman kendilerine destek olacaklarını belirttiler. 

Kahvaltıda Başkan Mehmet Kıvrak’a Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar da eşlik etti.

DSC_0426

Image 1 of 3

 

Başkan Kıvrak, bayan kuaförleriyle buluştu