Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı 

featured
AYDIN'IN DİDİM VE KARPUZLU İLÇELERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN UYUŞTURUCU OPERASYONLARI ÇERÇEVESİNDE 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI. (MURAT UÇKAÇ/AYDIN-İHA) Aydın'ın Didim ve Karpuzlu ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları çerçevesinde 6 şüpheli gözaltına alındı.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Didim ve Karpuzlu ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları çerçevesinde 6 şüpheli gözaltına alındı. 

Aydın İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Peş peşe yaptığı operasyonlar ile uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan jandarma ekipleri başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Didim ve Karpuzlu ilçelerinde uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, E.S., E.K., O.S., M.E., U.T. ve Y.K. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahısların sağlık kurumunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.  

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı