Yeni Mahalleye kadın muhtar adayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Çine Yeni Mahalle’de yaşayan Vildan Telci, mahallesinde muhtar adaylığını açıkladı. Telci, mahallesinde 8 yıl esnaflık yaptığını söyledi.

Mahallesinin sorunlarını iyi bildiğini ve vakıf olduğunu söyleyen Vildan Telci, “Mahallemde 1992-2000 yılları arasında bakkal işletmeciliği yaptım. Emekli olduktan esnaflığını bıraktım. Mahallemin sorunlarını ve çözüm noktasında da yapılması gerekenleri biliyorum. Bu nedenden dolayı da, sorunların çözümü noktasında muhtar olmaya talibim” dedi.

“YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Göreve geldiğinde yapacaklarını söyleyen Telci, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla, Belediyemiz ile Mahallemiz arasında bir köprü olacağım. Hizmet istemekten hiçbir zaman çekinmeyeceğim. Yaşlısından gencine her kesimden mahallelinin sorununa ortak olacağım. Aza arkadaşlarımız ile birlikte, en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız, mahallemize güzel hizmetler getireceğiz. Mahallemiz adına yapacağımız çok şey var. Mahallemizin tüm sorunlarını, mahalle sakinleriyle birlikte, istişare ederek çözeceğiz. Mahallemizi, mahallelimiz ile birlikte yöneteceğiz. Komşularımızın ve dostlarımızın güvenine layık olacağız” diye konuştu.

Evli ve iki çocuk annesi olduğunu söyleyen Telci, çıkmış olduğu bu yolda tüm mahalle halkının desteklerini beklediğini ifade etti.

 

Yeni Mahalleye kadın muhtar adayı