Güle güle Salih Başkan

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatını kaybeden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yüzlerce seveni tarafından sonsuzluğa uğurlandı.

Tedavi gördüğü Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’nde Perşembe günü akşam saatlerinde vefat eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Dün saat 19:30 sıralarında memleketi Çine’ye getirilen Dinçer’in naaşı, öğle namazı öncesinde önce Şevketiye Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. Burada yapılan dua ve alınan helalliğin ardından ise, tören alanı olarak hazırlanan Belediye binası önüne sirenler eşliğinde geldi.

Başkan Dinçer için düzenlen törende konuşan CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, kendisi için 2 yıl önce herkesin seferber olduğunu, okyanusları aşan Dinçer’in adete derede boğulduğunu söyledi.

Genç yaşta ölümüne çok üzüldüklerini söyleyen Şahin, Başkan Dinçer ile 12 yıl birlikte çalıştığını belirtti. Daha sonra Çine İlçe Müftüsü Yahya Ofşin’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Başkan Dinçer’in naaşı zabıta personelinin omuzlarında taşındı.

Törenin ardından Enver Salih Dinçer’in naaşı, Evciler Mezarlığına getirildi. Burada Başkan Dinçer, 3 ay önce vefat eden babası Ünal Dinçer’in yanı başına toprağa verildi.

Eşi Tuba Dinçer ile kızları ve anneleri ayakta güçlük çekerken, Başkan Dinçer’in sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenaze törenine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muğla büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, AK Parti Aydın Milletvekilleri, CHP Aydın Milletvekilleri, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

DSC_0459

Image 1 of 31


DSC_0459

Image 1 of 31

Güle güle Salih Başkan