Dinçer’in adı Çine’de yaşatılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, vefat eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in adının ilçedeki sosyal tesise verilmesini kararlaştırdı. Başkan Çerçioğlu ve siyasi partilerin sözcüleri, Dinçer’in vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi.
Aralık ayı birinci toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığında gerçekleşti.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birinci toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığında gerçekleşti.

Gündemdeki maddelerin komisyonlara sevk edildiği toplantıda, geçtiğimiz Perşembe günü yaşamını yitiren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in adının ilçedeki Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’ne verilmesi oybirliğiyle kararlaştırıldı.

Dinçer’e Allah’tan rahmet dileyen Başkan Çerçioğlu, “Sevdiğimiz saydığımız bir aile dostumuzu, kardeşimizi, belediye başkanımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Böyle bir karar geçti aklımızdan, böyle bir düşünce geçti. Çok değerli Büyükşehir Belediye Meclisi’mize sunuyoruz” dedi.

Çerçioğlu, öneriyi oybirliğiyle kabul eden üyelere teşekkür etti.

“TANIMAKTAN ONUR DUYDUK”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de “Birlikte çalışmaktan, kendisini daha yakından tanımaktan, yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduğumuz Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’e Allah’tan rahmet diliyorum. Bu karar için de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti Grup Sözcüsü Mustafa Arı da “Biz de AK Parti Grubu olarak, Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’in vefatından duyduğumuz üzüntüyü dile getiriyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailesine, sevenlerine, CHP camiasına ve Meclis’imize başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti adına söz alan Mevlüt Şahinci, “Bu vefa örneği için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Meclis’imize teşekkürlerimizi sunuyoruz” derken, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, “Komşu ilçemiz Çine Belediye Başkanımızın ölümünden dolayı Allah rahmet eylesin diyorum” dedi.

AK Parti’li üyelerden Mehmet Güler de hem Dinçer’in ölümüyle ilgili taziyelerini ifade etti hem de Ankara’da hakem Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırıyı kınadı.

“ÖRNEK BİR İNSANDI”

Toplantıda son sözü alan AK Parti’li Neşe Menderes, “Bir Çineli, Karpuzlulu olarak söylüyorum ki, Salih Başkanımız bence örnek bir insandı. Siyasette yalan söylemeyen, herkesin gönlünü alabilen, siyaseten bu yapılır demeyen, gerçekten insanlara gönlünü açmış birisiydi. Umarım mekânı cennet olur. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

Dinçer’in adı Çine’de yaşatılacak