Çineli avukat Efeler’e aday oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Aydın İl Örgütü’nde önceki dönem İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Avukat Mehmet Salih Ünaldı, Efeler Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı olduğunu duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylığı başvuru süreci 5 Aralık itibariyle son buldu. 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için geçtiğimiz dönemde CHP Aydın İl Örgütü’nde İl Başkan Yardımcılığı yapan Avukat Mehmet Salih Ünaldı, Efeler Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Avukat Mehmet Salih Ünaldı, aday adaylığını yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu. Ünaldı, “Geçmişten bugüne büyük medeniyetlere beşiklik eden kadim şehir Aydın’ımızın, hem bir meslek erbabı hem de bu şehirde yaşayan bir vatandaşı olarak sorun ve problemlerini çözmek, ilçemizin geleceğine katkıda bulunmak, çağımızın gerektirdiği yaşam standartlarına ulaşmasını sağlamak amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nden Efeler Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmaya karar verdim. Cumhuriyetimizin ve partimizin 2. Yüzyılına girdiğimiz bu dönemde ülkemizi olduğu gibi şehrimizi de dönüştürüp geliştirmek zorundayız. Ulu Önderimiz Atatürk’ün tariflediği gibi bu gelişimin genç nesillerin heyecanı ve yaratıcılığı ile daha kısa sürede yol alınabileceği kanaatindeyim. Bu bağlamda, partimizdeki değişiminin öncülüğünde doğduğum ve yaşadığım şehrim için hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur vesilesidir. Bu vesile ile Tüm Belediye başkan aday adaylarımıza ve Belediye Meclis Üyesi aday adaylarımıza bu süreçte başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Çineli avukat Efeler’e aday oldu