Çine’de korkulan oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çine’nin Karakollar Mahallesi’nin içinden geçen Kireççi Deresi için bir türlü önlem alınamadı. Pisliği ile insan sağlığını tehdit eden ve çevresindeki evlerde ikamet eden vatandaşlara çevreye yayılan kötü koku nedeniyle adeta nefes aldırmayan Kireççi Deresi yağan yağmur ile dolup taştı.

Pis sular etrafında bulunan evlere sular doldu. Özel bir kişiye ait bir kepçe ile birlikte Çine belediyesi kepçelerle olaya müdahale edildi. Vatandaşlar mağdur olurken Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep bu duruma isyan etti.

Kaplumbağa, yılan ve sineklerden geçilmeyen derede ıslah çalışması yapılması gerektiğini ancak bunu yetkililere bir türlü yaptıramadıklarını belirten Muhtar Gültekin Celep, “Karakollar Mahallesi ilçemizin büyük mahallelerinden bir tanesi. Bakın burada bir sağlık sorunu var. Bunu görmezden gelen yetkilileri bizler Allah’a havale ediyoruz. Duyarsızlığın bu kadarı da fazla değil mi? O koltuklarda vatandaşa hizmet için oturan siz yetkililer hiç mi vicdanınız sızlamaz mı? Bu derenin altı bataklık konumunda. Bu derenin temizlenerek, zeminine beton dökülmesini ve bu sorunun ortadan kaldırılmasını bekliyoruz. Biz bir vatandaş ve devlet ve halk arasındaki bir aracı olarak sesimizi bir kez daha duyurmak istedik. Artık çözüm için harekete geçme vakti gelmedi mi?” diye sitem etti. 

CINEDE-KORKULAN-OLDU-3

Image 1 of 10

Çine’de korkulan oldu